Raikkönen Kubica csapattársa lesz?

Június 16.
A finn versenyző jelenleg a rally világbajnokság aktív résztvevője, mivel egy évvel ezelőtt a Ferrari úgy döntött, nem hosszabbítja meg vele a szerződést, a McLaren pedig nem tartott igényt Raikkönen szolgálataira, aki így kiszorult a száguldó cirkusz világából.

Először azok a pletykák keringtek, miszerint Raikkönen az egyik Red Bull autót vezetheti 2011-ben, de a csapat felfedte jövő évi szándékait, és ezek között továbbra is a Sebastien Vettel-Mark Webber páros neve szerepel.

Mindenesetre az olasz Autosprint szerint a Renault lehet a visszatérés kulcsa Raikkönen számára. A magazinban azt állítják, hogy Gerard Lopez, a csapat tulajdonosa Vitaly Petrov helyére ültetné be a finn pilótát, aki így a tehetséges Robert Kubica csapattára lehetne.

A régi Ferraris versenyzőre, Jean Alesi-re nagy benyomást tett Raikkönen eddigi rallys szereplése. "Képzeljék el, mit jelenthet egy pilótának egy ekkora váltás, hiszen pontosan az ellentétét kell csinálnia annak, amit egészen addig tett. Ezért és a bátorságáért, hogy ezt a lépést meg merte tenni, igazán csodálom." mondta a francia.

A Ford nyerni akar aszfalton
4 Ford és 4 Citroen készül 2011-re
Ogier csatlakozik a gyári Citroen csapathoz
Raikkönen legyőzte Taddy Blazusiakot

Girls on Rally