Sordóval erősítene a Ford

Augusztus 24.
A Ford továbbra sem tett le arról, hogy jövőre egy harmadik pilótával erősítse csapatát, Sebastien Ogier után a Citroen spanyol üdvöskéjét, Daniel Sordót is megkörnyékezték.

Sordó nem is tagadta, hogy beszélgetett a Ford csapatfőnökével, Malcolm Wilsonnal a jövő évről. "Valóban beszélgettünk." - ismerte el Dani az Autosport újságírójának. "De ez csak egy hétköznapi beszélgetés volt, semmi hivatalos. A Citroen már tett ajánlatot, egyenlőre nem tudom mi lesz."

A Fordnál azonban csak annyit ismernek el, továbbra is keresnek egy pilótát, akivel jövőre erősíteni tudnák csapatukat. "Keressük a lehetőségeket, miként tudnánk tovább erősíteni csapatunkat." - mondta Gerard Quinn motorsport vezető. "Több pilótával is folytatunk tárgyalásokat, akik közül valakivel szeretnénk jövőre szerződést kötni, de egyelőre ezek csak privát beszélgetések."

Quinn azt sem kívánta kommentálni, hogy az új fiú a gyári csapat harmadik számú pilótájaként vagy a Stobart színeiben juthat szóhoz. Azt tűnik biztosnak, hogy a Ford érdeklődik Sordó iránt, különösen az aszfalt versenyekre.

A Citroen részéről Olivier Quesnel annyit árult el, hogy a nyári szünetben kicsit lelassultak Dani dolgai. "Dani továbbra is a Citroen csapat része és ezt neki is elmondtam. Szeretném, ha velünk maradna, de a nyári szünetben nincs senki a Citroennél, aki megerősítené Dani szerződését, de én azonban magabiztos vagyok.”

S2000-es Toyota a Japán VB futamon
Novikov a visszatérését tervezi
Sainz és Al-Attiyah Volkswagennel a Deutschland Rallyn

Fri