l1
l2


 

Suzukira vált Lukjanuk

December 9.
Az Európa Bajnokság egyik legnépszerűbb versenyzője, Alexej Lukjanuk egy tőle szokatlan felállással érkezik a következő bevetésére. Az orosz a hétvégén a spanyoloknál egy Suzuki Swift-et visz táncba, melyben a jobb oldalon ezúttal Hugo Magalhaes foglal majd helyet.

Az Európa Bajnokság meghatározó egyénisége, Alexej Lukjanuk decemberben sem szeretne versenykilométerek nélkül maradni. Az orosz versenyző a december 15-16-ai spanyol futamot, a Rallye de Tierra de Astorga-t nézte ki magának, mint a soron következő állomást. Az új kalandra nemcsak autót vált, hanem az itinert is más segítő fogja a tudtára hozni.

A Colin McRae Flat Out trófeájának idei nyertese egy N5 specifikációjú Suzuki Swiftet választott magának. Az egész versenyhétvége alatt segítségére az Arvidal Racing lesz.

A már megszokott segítője, Alexej Arnautov nem utazik Spanyolországba, így a jobbjára egy helyi navigátort, Hugo Magalhaes-t ülteti be. A név ismerős lehet ralis berkekben, hiszen Hugo az, aki Bruno Magalhaes számára nyújtott segítséget az egész évadban.

A Ford Fiestával társított Lukjanuk számára azonban nem a Suzuki Swift volt az egyetlen újdonság az elmúlt hetekben – nagy csöndben az orosz egy Hyundai i20 R5-öst is letesztelt jó pár kilométeren keresztül.

Lara

 

 

 

 

 

 

 

 

33