l1
l2


 

A Korda Racing folytatta menetelését a Mitropa Kupában

Április 12.
Továbbra is százszázalékos a Mitropa Kupa idei sorozatában Klausz Kristóf, aki a Korda Racing Skoda Fabiájával győztesként zárta a sorozat második állomását a Lavanttal Rallyt.

Egy héttel a magyar bajnoki szezonnyitó sikerét, az Eger Rallyn elért abszolút első hely megünneplését követően ismét Ausztriában vendégszerepelt a Korda Racing. A csapat ezúttal a Mitropa Kupa idei második állomásán, a Lavanttal Rallyn vendégeskedett, amelyen a Skoda Fabia R5 versenyautót ezúttal is Klausz Kristóf küldte harcba. A Rebenland Rallyhoz képest a csapat összetételében a változást ezúttal Farnadi Ágnes érkezése jelentette, aki első alkalommal diktálhatta az itinert Kristófnak az osztrák bajnoki futamon.

A magyar csapat azzal a nem titkolt céllal érkezett a rali rajtjához, hogy egy újabb győzelemmel tovább növelje előnyét a Mitropa Kupa bajnoki ponttáblázatának élén, a terv kivitelezése pedig tökéletesre sikerült. Kristóf a rali második gyorsasági szakasza után állt az élre a Mitropa Kupában, előnyét az élén pedig már csak növelte a célig, így a Rebenland Rally után a szezon második állomásán is sikerült megszerezni a győzelmet. Újabb sikerével pedig máris 23 pontos előnyre tett szert a ponttáblázat élén.

"Nagyon nehéz verseny volt, de Kristóf és a csapat ismét jelesre vizsgázott!" - mondta Korda Erik a verseny végét követően. "A Lavanttal Rally a Mitropa sorozat leghosszabb és bár még jónéhány verseny hátra van, de minden bizonnyal már most is kijelenthető, hogy az egyik legnehezebb versenye. Volt itt minden, eső, köd, aszfalt és egy kis murva is, Kristóf azonban szépen vette az akadályokat, újfent érett versenyzést bemutatva ismét fölényes győzelmet aratott a Mitropa Kupában. Az idei szezonkezdetünkre eddig nem lehet panasz, a két Mitropa Kupa győzelem mellett a magyar bajnokságban is futamgyőzelemmel kezdtük, és bár tudjuk, hogy nagyon nehéz dolgunk lesz, de természetesen Miskolcra is úgy érkezünk, hogy folytassuk ezt a szép sorozatot!"

http://facebook.com/kordaracing
http://www.kordaracing.hu
http://youtube.com/kordaracing

A Korda Racing együttműködő partnerei: A-HÍD Építő Zrt., Penta Általános Építőipari Kft, Keviép Építőipari és Szolgáltató Kft, HERTZ - Mercur Rent a Car Kft, ENEOS Motorolaj - Szakál-Met-Al Kft., Travel4You Kft., Lánchíd 19 Hotel, Verbis Kft., Blaora Kft., Corax-Bioner Kft., Stefani Kft., Rábakert Kft., Start Complex Service Kft., Industial Electro Service Kft., FEOL Kft., Raorg Translog Kft., MNR Kft., Autó-Szoft Kft., BIO-EU Kft., Sztráda 92 Kft., Al Oliva Kft., Prémium Szerszámker Kft., ZN-Tech Kft., Natur Tanya Kft., Ventil Kft., Young Kft., Régió-Center Kft., Iramko Trade Kft., BWS Belsőtér Belsőépítészeti Kft., VPT-Group Kft, Schwarzmüller, Úsovsko Kft., Busz-Plusz Kft., Kuhn Rakodástechnikai Kft., VIWA, Szerszámbróker Kft., Staplecare Kft., Abacus Invest Kft., Tibuktu Bt., PP Média Kft., Young BTS Kft

(x)

 

 

 

 

 

 

 

 

33