l1
l2


 

Szeptemberben érkezik a WRC8

Február 8.
Célegyenesébe érkezett a Rally Világbajnokság hivatalos videójátékának fejlesztése, a számos újdonságot ígérő WRC8-at ősszel dobják piacra.

Izgalmas technikai frissítésekkel szeptemberben érkezik a rali világbajnokság hivatalos videojátéka – a WRC 8 fejlesztői páratlan küzdelmekkel és látványos újításokkal próbálják feledhetetlenné tenni a játék perceit mindazoknak, akik kedvelik az otthoni versenyzést, vagy éppen azoknak az újoncoknak, akik csak most szeretnének belekóstolni a szimulációs világba.

Az elmúlt két évben komolyabb technikai frissítésen nem esett át a Rali Világbajnokág hivatalos videojátéka, ám most a fejlesztők úgy gondolták, ennek eljött az ideje. A programba belépve azonnal láthatjuk majd az arculat felfrissítését közel fél év múlva, melyben természetesen az idei színekben tűnnek fel a gyártók, ismert versenyzőikkel. A Citroen WRC-n Sebastien Ogier és Esapekka Lappi neve tűnhet fel, míg a Hyundai Motorsportnál Sebastien Loeb, és a Toyotánál Kris Meeke is szerephez juthat – autón szereplő nevek tekintetében.

A Bigben és Kylotonn fejlesztői a játékközösségtől és az eSports WRC bajnokságból származó mutatókból visszaérkező gondolatokat, kritikákat kielemezték, majd ennek eredményeképpen jobb grafikát, több technikai útvonalat, simább ütemű jegyzeteket és átfogóbb karrier módot programoznak be a WRC 8-ba. Az autók kormányzási és kezelési viselkedése megváltozik, és egy új, dinamikus időjárási rendszer kerül hozzáadásra, hogy véletlenszerű elemeket hozzon létre a gyorsasági szakaszokon.

Az időjárás kezelése komoly kihívást jelent, hiszen a tapadás láthatóan változhat majd ennek függvényében, illetve az autóbeállítással, gumiabroncs-kiválasztással és időjárási csapat kapcsolatokkal rendelkező versenyzők számára hozhatnak előnyt a plusz szolgáltatás, akik példátlan részletességet és realitást kínálnak a játék során. A játékosok a 2019-es naptár mind a tizennégy futamán versenyezhetnek, és több mint száz gyorsaságit választhatnak. A WRC 8 átfogóbb karrierlehetőséggel rendelkezik majd - a játék a WRC 2 és a Junior WRC kategória résztvevőit is felvonultatja, valamint a historic autók és az eSports módot is kínálja.

A WRC 8 tehát szeptemberben lesz hivatalosan elérhető, mely PlayStation4, Xbox One, Nintendo Switch és PC változatban kerül ki a boltok polcaira.

Lara

 

 

 

 

 

 

 

 

33