l1
l2


 

Új külsőt kap a Hyundai i20 WRC

Január 8.
A teljes bemutatkozásra a Birminghami Autoshow-n kerül sor, de mutatott egy kis ízelítőt az i20 WRC 2019-es ruhájából a Hyundai Motorsport.

Lelkesen készülődik a Hyundai Motorsport a 2019-es világbajnoki küzdelmekre – a szezon ugyan csak január 24-én veszi kezdetét a szokásos francia terepen Monte-Carlo központtal, a hétvégi Birmingham Autoshown az érdeklődők már szemügyre vehetik az év főszereplőit. Itt mutatkozik be hivatalosan a Hyundai egyesülete is, akik büszkén mutatják majd be az i20 Coupe WRC 2019-es külsejét, melyről már most közöltek egy képet ízelítőként.

A többszörös futamgyőztes és egyben bajnokesélyes Hyundai i20 Coupe WRC első ízben jelenik meg vadonatúj színben, melyet egész évben három párossal együtt láthatunk a 2019-es állomásokon.

Thierry Neuville / Nicolas Gilsoul, Andreas Mikkelsen / Anders Jaeger és Dani Sordo / Carlos del Barrio mindannyian részt vesznek a hétvégi parádén, ahol az új egyenruhában pózolhatnak majd a WRC mellett. Sebastien Loeb és Daniel Elena csak a Monte-Carlo ralin debütálnak a Hyundai Motorsport színeiben, Dakaros kötelezettségeik miatt.

Egy "újonc" azonban felfedezhető lesz Birminghamben - Andrea Adamo immár csapatvezetőként jelen lesz a kiállításon, amely első nyilvános megjelenése lesz a nemrég bejelentett vezető váltást követően.

Lara

 

 

 

 

 

 

 

 

33