l1
l2


 

Új főnök a Hyundai Rally VB csapatának élén

Január 2.
Az M-Sport után a Hyundai Motorsport is új vezérrel vág neki a Rally VB következő szezonjának, az alapítástól a csapat élén álló Michel Nandan helyére Andrea Adamo érkezik.

Nemrég adtuk hírül hogy az M-Sport Rally VB csapatát idén első alkalommal nem a tulajdonos, Malcolm Wilson viszi harcba, most pedig a Hyundai is hasonló bejelntést tett. A helyzet ezúttal annyiban más, mint az M-Sportnál, hogy míg Wilson önként lépett egyet hátra, Nandan munkáját viszont feltehetőleg az elégedetlenség miatt köszönték meg Koreában.

Nandan 2013. januárjában csatlakozott az újonnan alapított Hyundai Motorsport GmbH-hoz, melynek köszönhetően az első pillanatoktól kezdve részt vett a Hyundai WRC életében. A 2014-es Rallye Monte-Carlo-n történt debütálás óta a csapat tíz győzelmet aratott, és három egymást követő alkalommal végzett a második helyen a konstruktőri bajnokságban.

A Hyundai Motorsport tiszteletét és köszönetét fejezi ki Nandan-nak a csapat növekedésének és fejlődésének jelentős hozzájárulásáért az elmúlt hat év során, és természetesen a legjobbat kívánja neki a jövőre vonatkozóan.

Andrea Adamo eddig az Ügyfélosztály menedzsere volt, és bizonyítottan felvállalja a csapatigazgató új szerepkörét, mely a Rally VB program mellett az i20 R5-ös és i30 N TCR programot is magába foglalja.

Lara

 

 

 

 

 

 

 

 

33