l1
l2


 

Makai Geri idén is a világ legjobbjai között!

November 9.
Sorozatban harmadszor is beválogatták az év legjobbjai közé a kiváló magyar fotós, Makai Gergely munkáját, az pedig már hogy melyik lesz idén a Rally VB legjobb képe, a mi kezünkben van. .

Az elmúlt évekhez hasonlóan, a Rally Világbajnokság szervezői idén is meghirdették az Év képe versenyt. Erre első alkalommal 2016-ban került sor, akkor magyar siker született, Makai Gergely Szardínia Rallyn készült fotója vitte el a prímet. Geri fotója tavaly is bekerült a legjobbak közé, ahogy idén is, a végső győztesről idén is a közönségszavazás dönt.  

"Nagyon nagy öröm, hogy idén is a legjobb 10-ben van a fotóm." - ismerte el Geri. "A mostani pályaművet a Finn Rally-n készítettem. Idén úgy gondoltam, most nem egy "szép" tájkép jellegű képemet küldöm el, hanem egy igazi, 100 százalékban ralis, masszív akció képpel indulok. Kíváncsi vagyok, hogy a rali szerető közönség, idén melyik képre adja a legtöbb szavazatot."

A magunk részéről üdvözöljük Gergő döntését, nekünk nagyon adja, azonban a mezőny idén is nagyon erős. A pályaművek lentebb megtekinthetők.  

Rally Világbajnokság Év Képe Top 10 képek és szavazás:

Fri

 

 

 

 

 

 

 

 

33