l1
l2


 

Újabb bajnoki címet szerzett a Korda Racing

November 7.
A Korda Racing versenyzőinek sikerével zárult a Magyar Amatőr Rally Bajnokság déli régiójának küzdelemsorozata, az orfűi Hídépítő Rallye Sprinten Horváth Attila és Ratting Tamás megszerezte a bajnokság abszolút értékelésének első helyét.

November első vasárnapján utolsó állomásához érkezett a Magyar Amatőr Rally bajnokság küzdelemsorozata, a bajnoki helyezések sorsáról az Orfűn megrendezett Hídépítő Rally Sprint a Bulid IT Kupáért verseny volt hivatott dönteni. A Korda Racinget Horváth Attila és Ratting Tamás képviselte egy Lada VFTS-sel, akik számára különösen fontos volt a szezonzáró futam, hiszen az abszolút bajnoki címért voltak harcban. A srácok egész munkáját siker koronázta, hiszen a verseny végén megszerezték déli régió hőn áhított bajnoki címét, és az országos értékelésben is második helyen zártak.

Az idei szezonban nem ezek az első trófeák melyek a Korda Racinghez kerültek, a csapat Skoda Fabia R5-ösével Hideg Krisztián és Kerék István a horvát bajnokságban hódította el az első helyet, míg az Endurocross szakágban a csapatbajnokság első helye mellet két egyéni bajnoki címet is szereztek a csapat motorosai.

"Gratulálok a srácoknak a bajnoki címhez!" - mondta Korda Erik. "Attila idén igazolt a csapatunkhoz és már az első versenyét futamgyőzelemmel ünnepelhettünk, melyet követtek a további sikerek illetve most már a bajnoki címek is. Egészen pontosan három arany serleget vihetnek haza a srácok, Magyar Amatőr Rallye Bajnokság Déli Régió abszolút, kategória, Lada Kupa bajnokai lettek, valamint a MARB országos értékelésében az abszolútban és kategóriájukban is ezüstérmet szereztek, így bizakodva tekintünk a következő szezon elé."

"Nagyon nehéz versenyévad volt ez számunkra, hiszen három versenyről távoztunk nulla ponttal." - tette hozzá Horvát Attila és Ratting Tamás. "A három nullás versenyből kétszer műszaki hiba, egyszer pedig saját hibánk miatt kellett idő előtt búcsúznunk. De úgy érezzük a legfontosabb versenyeken sikerült jól teljesítenünk. :) Szeretnénk megköszönni azoknak a segítséget, akik nélkül ez az eredmény nem jöhetett volna létre!"

http://facebook.com/kordaracing
http://www.kordaracing.hu
http://youtube.com/kordaracing

A Korda Racing együttműködő partnerei: A-HÍD Építő Zrt., Penta Általános Építőipari Kft, Siva Group Zrt, Stravia Kft, Ecowian Környezetbarát Tisztítószerek, ENEOS Motorolaj - Szakál-Met-Al Kft., HERTZ - Mercur Rent a Car Kft, REVO-TEC Gépipari Kft, Szerszámbróker Kft, StapleCare Kft, Music Engine Kft, MNR Fémmegmunkáló és Szolgáltató Kft, Keviép Építőipari és Szolgáltató Kft, Corax-Bioner ZRt, Auto-Szoft Kft, Euroaszfalt Kft., Betonútépítő, Lánchíd 19 Hotel, Blaora Kft, Inwatech Kft, Nógrádker Zrt., RAORG Translog Kft, FEOL Industrial Automation Kft, K-P-K TransCoop Kft, Alexovics Kft, Sinus-Networks Kft, Start Complex Service Kft., Verbis Kereskedő és Szolgáltató Kft, Stefani Kft, FKZ-Tools Kft, VIWA Vitaminvíz, Ventil Épületgépész, Young B.T.S. Kft., Iter Építő, ZN-Tech, Tibuktu, PP Media, Equicom Kft, A. S. S. Kft, T-NC Technika, Muzsai Metall Kft, Industrial Electro Service Kft, Szirt Bau Kft, Doktor Természet Kft, Steinerbrunner Győző, Rábakert, Régió Center Kft, Prémium Szerszámker Kft, Master-Pharma Kft, Al Oliva Kft, Pápai Beton Kft, Travel 4 You, Csősz Trans Kft, Hyundai WIA, Origo CNC, Eftech Kft, Lead Design, Wimmer Trans Kft, L&L Trans Kft, Inter Cars, Közmű-Alagút Zrt., Forvett Kft.

(x)

 

 

 

 

 

 

 

 

33