l1
l2


 

Szlovéniában is a dobogót veszi célba a Korda Racing

Szeptember 7.
Nem maradt sok ideje az ünneplésre a Korda Racingnek az Ózd Rallyn elért kettőst dobogót követően, a csapat két R5-ös Skoda Fabia R5-ös versenyautója már Szlovéniában várja, hogy ismét versenybe szálljon.

Egy héten belül második fellépésére is készen áll a Korda Racing csapata, a szeptember első napjaiban megrendezett magyar bajnoki futamot követően a csapat szinte rögtön Szlovénia felé vette az irányt, ahol az FIA Európa Rally Trófea, illetve a Mitropa Kupa soron következő közös állomásán, a Rally Nova Goricán vesznek részt versenyautóikkal.

Hideg Krisztián és Kerék István immár egyéves tapasztalattal rendelkezik az R5-ös Skodáról, Várkonyi Szabolcs azonban eddig a csapat Hyundai i20 R5-ösével versenyzett, így számára több újdonságot tartogat az előttünk álló hétvége. A Rally Nova Gorica iránt komoly érdeklődés mutatkozik Közép-Európa szerte, a több mint 100 páros alkotta mezőnyt a hazaiak mellett, horvát, cseh, magyar, olasz, német és osztrák versenyzők egészítik ki. Az élmezőnyben 9 páros szavazott bizalmat R5-ös autónak, így parázs csatára van kilátás a szlovén-olasz határvidéken megrendezésre kerülő versenyen.

"Eddig a szeptember nem a pihenésről szólt, egy hét alatt lenyomunk egy fél Dakar Rali távot Európa útjain!" - jegyezte meg Korda Erik, utalva arra, hogy a két verseny közti néhány napban akadt tennivaló a csapat háza táján. "Az Ózd Rallyt minden szempontól sikerrel zártuk és ez a tervünk Szlovéniában is. A srácok hétfőn átnézték a Skodákat, gyorsan átöltöztették őket és szerdán már úton is voltak Szlovénia felé. Eközben még elbúcsúztattuk és útnak indítottuk a Hyundai i20 R5-öt, mellyel meg sem álltunk Portugáliáig. Egy kisebb út még vár az autóra, új gazdája, Miguel Nunes Madeirán küldi majd harcba, jövő hétvégén már ezzel indul a soron következő bajnokin, amihez ezúton is sok sikert kívánunk neki!

Mindkét versenyzőpárosunk számára fontos verseny lesz a Rally Nova Gorica, Hideg Krisztián a regionális FIA Rali Trófea bajnoki címéért van versenyben, amelyből már csak két forduló van hátra, csak úgy, mint a Mitropa Kupából, ahol Várkonyi Szabolcs az év végi dobogós helyek egyikét szeretné megkaparintani, így már minden megszerzett vagy elvesztett pontnak fontos jelentősége van."

A Korda Racing versenyzői a Rally Nova Goricán:
#6 Hideg Krisztián/Kerék István, Skoda Fabia R5
#9 Várkonyi Szabolcs/Makai Gergely, Skoda Fabia R5

http://facebook.com/kordaracing
http://www.kordaracing.hu
http://youtube.com/kordaracing

A Korda Racing együttműködő partnerei: A-HÍD Építő Zrt., Penta Általános Építőipari Kft, Siva Group Zrt, Stravia Kft, Ecowian Környezetbarát Tisztítószerek, ENEOS Motorolaj - Szakál-Met-Al Kft., HERTZ - Mercur Rent a Car Kft, REVO-TEC Gépipari Kft, Szerszámbróker Kft, StapleCare Kft, Music Engine Kft, MNR Fémmegmunkáló és Szolgáltató Kft, Keviép Építőipari és Szolgáltató Kft, Corax-Bioner ZRt, Auto-Szoft Kft, Euroaszfalt Kft., Betonútépítő, Lánchíd 19 Hotel, Blaora Kft, Inwatech Kft, Nógrádker Zrt., RAORG Translog Kft, FEOL Industrial Automation Kft, K-P-K TransCoop Kft, Alexovics Kft, Sinus-Networks Kft, Start Complex Service Kft., Verbis Kereskedő és Szolgáltató Kft, Stefani Kft, FKZ-Tools Kft, VIWA Vitaminvíz, Ventil Épületgépész, Young B.T.S. Kft., Iter Építő, ZN-Tech, Tibuktu, PP Media, Equicom Kft, A. S. S. Kft, T-NC Technika, Muzsai Metall Kft, Industrial Electro Service Kft, Szirt Bau Kft, Doktor Természet Kft, Steinerbrunner Győző, Rábakert, Régió Center Kft, Prémium Szerszámker Kft, Master-Pharma Kft, Al Oliva Kft, Pápai Beton Kft, Travel 4 You, Csősz Trans Kft, Hyundai WIA, Origo CNC, Eftech Kft, Lead Design, Wimmer Trans Kft, L&L Trans Kft, Inter Cars, Közmű-Alagút Zrt., Forvett Kft.

(x)

 

 

 

 

 

 

 

 

33