l1
l2


+

 

Két autóval támadja a dobogót a Korda Racing

Március 23.
Népes és erős csapattal vesz részt a magyar bajnokság szezonnyitó futamán a Korda Racing, a csapat R5-ös autói, a Hyundai i20 és a Skoda Fabia mellett egy Ladával, egy Citroennel és egy Hondával érkezik a Credobus - Aquaprofit Eger Rallye-ra.

Némiképp szokatlan módon az Országos Rallye Bajnokság küzdelme idén ugyanott indul útjára, ahol tavaly véget ért, a novemberi szezonzáró után március 23-25 között ismét Eger látja vendégül a versenyzőket. A verseny útvonala is nagyon hasonlít az előző kiadáshoz, azonban lesz újdonság is, idén egy gyorsasági szakasz erejéig Borsod-Abaúj-Zemplén megyébe is ellátogat a mezőny. A Credobus - Aquaprofit Eger Rallyen közel kétszáz páros áll rajthoz, köztük a Korda Racing versenyautóival és versenyzőpárosaival.

„Részünkről akár indulhat is a verseny, alaposan bemelegítettünk, készen állunk a magyar bajnoki szezonkezdetre!” - jelentette ki Korda Erik a verseny rajta előtt. ”Számunkra már hetekkel korábban elindult a szezon, Egerbe úgy érkezünk, hogy már túl vagyunk egy magyar, egy horvát és egy osztrák versenyen, valamint az Eger Rally előtti napokban letudtunk egy tesztet Cereden majd egy másikat Domaházán.

Számunkra az egyik legnagyobb elismerés, annak a csapatnak az összetétele, amivel Egerbe érkezünk, hiszen tavalyi állandó versenyzőinkkel idén is tovább folytatjuk a közös munkát. Így Velenczei Ádám és Szedő Csaba 2018-ban is a Hyundai i20 R5-tel, Vizelli Károly és Nagy Péter a Lada VFTS-sel, ifjabb Fekete László és édesapja, Fekete László a Citroen C2-vel, Balics Ákos és Borsfai Dávid pedig a Honda Civic-kel száll harcba a bajnoki pontokért. Melléjük érkezik a többszörös bajnok Kazár Miklós, aki a Skodánkkal szeretné visszahódítani a magyar bajnoki címét, ami szintén komoly elismerés a Korda Racing számára.

Az idei évben a korábbiaknál is nagyobb küzdelem várható az abszolút magyar bajnoki címért, Egerben 15 páros áll rajthoz R5-ös autóval, azonban mindkét párosunk eltökélt célja, hogy dobogóra álljon nemcsak Egerben, de a bajnokság végelszámolásánál is. De nem csak az abszolútban, a kisebb kategóriákban is bizakodva tekintünk a szezon elé, Vizelli Karcsi, Fekete Lackó és Balics Ákos is a győzelemért száll majd harcba. Minden versenyzőnknek ezúton is sok sikert kívánok!”

A Korda Racing versenyzői az Eger Rallyn:
#4 Kazár Miklós/Tóth Zsolt – Skoda Fabia R5
#10 Velenczei Ádám/Szedő Csaba, Hyundai i20 R5
#57 ifj. Fekete László/Fekete László, Citroen C2 R2 Max
#68 Vizelli Károly/Nagy Péter, Lada VFTS
#235 Balics Ákos/Borsfai Dávid, Honda Civic VTI

http://facebook.com/kordaracing
http://www.kordaracing.hu
http://youtube.com/kordaracing

A Korda Racing együttműködő partnerei: A-HÍD Építő Zrt., Penta Általános Építőipari Kft, Siva Group Zrt, MÁDA Plusz Kft, Stravia Kft, ENEOS Motorolaj - Szakál-Met-Al Kft., HERTZ - Mercur Rent a Car Kft, REVO-TEC Gépipari Kft, Szerszámbróker Kft, StapleCare Kft, Music Engine Kft, MNR Fémmegmunkáló és Szolgáltató Kft, Corax-Bioner ZRt, Auto-Szoft Kft, Euroaszfalt Kft., Betonútépítő, Lánchíd 19 Hotel, Blaora Kft, RAORG Translog Kft, FEOL Industrial Automation Kft, Alexovics Kft, Sinus-Networks Kft, Start Complex Service Kft., Verbis Kereskedő és Szolgáltató Kft, Stefani Kft, FKZ-Tools Kft, VIWA Vitaminvíz, Ventil Épületgépész, Young B.T.S. Kft., Equicom Kft,  A. S. S. Kft, T-NC Technika, Muzsai Metall Kft, Industrial Electro Service Kft, Szalai International Kft, Szirt Bau Kft, Doktor Természet Kft, Steinerbrunner Győző, Rábakert, Régió Center Kft, Prémium Szerszámker Kft, Master-Pharma Kft, Al Oliva Kft, Pápai Beton Kft, Laha Facility, Travel 4 You, Csősz Trans Kft, Hyundai WIA, Origo CNC, Eftech Kft, Lead Design, Wimmer Trans Kft, L&L Trans Kft, Inter Cars

(x)

 

 

 

 

 

 

 

 

33