l1
l2


 

Top 10-ben kezdett Vizelli első R5-ös versenyén

Július 8.
Kiválóan indult Vizelli Károly királykategóriás pályafutása az idei Veszprém Rallyn, aki élete első R5-ös versenynapján az abszolút hetedik helyet szerezte meg a Korda Racing Skoda Fabia-jával.

Nagyot ugrott a mélyvízbe Vizelli Károly az idei Veszprém Rallyn, hiszen azok után, hogy szinte egyik pillanatról a másikra egy R5-ös autóban találta magát, az időjárás is megnehezítette a létavértesi pilóta dolgát. A verseny rajtjának pillanatában ugyanis leszakadt az ég Veszprém felett, így a száraz pályán megtartott ismerkedő teszten szerzett tapasztalatainak nagy részét dobhatta a kukába. Vizellit azonban az időjárás sem ijesztette meg, hiszen amellett hogy igyekezett kiélvezni minden egyes percet, amit az autóban töltött, a nap végén az eredményre sem lehetett panasz, a 19 fős R5-ös autó közül az ötödik legjobb idővel zárta a napot. A csapat másik autójával, a hazai pályán autózó ifjabb Fekete László és Fekete László fékgondokkal küzdve is a negyedik helyen teljesítette a szombati versenynapot a kétkerekes autók között.

Korda Erik: - Abszolút elégedettek lehetünk a mai nappal, pedig nem volt könnyű dolga a srácoknak a hirtelen jött eső miatt. Nekünk már az is elég, hogy látjuk mennyire élvezi a Karcsi a Skodát, de emellett az eredmény is rendben van, hiszen az abszolútban a hetedik, a bitang erős R5-ös mezőnyben az ötödik helyet szerezte meg úgy, hogy az autó karcmentes. Holnap valószínűleg tovább fog gyorsulni, bár mögötte nagyon szoros a mezőny és olyan üldözői vannak, mint a bajnoki címért küzdő Hadik András és Herczig Norbert, de számunkra az eredmény ezen a versenyen abszolút lényegtelen, az a fontos hogy ismerkedjen az autóval, minden egyes kilométer aranyat ér. Fekete Lackó nagyon jól kezdte a ralit, az első kör végén a komplett kétkerekes mezőny harmadik helyén állt. A második körben sajnos fékproblémákba ütköztek így a nap végére lecsúsztak a dobogóról, de vasárnap bőven lesz még lehetőségük javítani.

http://facebook.com/kordaracing
http://www.kordaracing.hu
http://youtube.com/kordaracing

A Korda Racing együttműködő partnerei: A-HÍD Építő Zrt., Penta Általános Építőipari Kft, Siva Group Zrt, MÁDA Plusz Kft, Novomatic, ENEOS Motorolaj - Szakál-Met-Al Kft., Metrober Kft, HERTZ - Mercur Rent a Car Kft, REVO-TEC Gépipari Kft, Alabárdos Étterem, Frimedia Kft, K-P-K TransCoop Kft, Szerszámbróker Kft, Szirt-Bau Kft, SurgiCare Kft, StapleCare Kft, BHS Medical Kft, Music Engine Kft, MNR Fémmegmunkáló és Szolgáltató Kft, Corax-Bioner ZRt, Auto-Szoft Kft, , BDA Trans Kft, Lánchíd 19 Hotel, All4Office, BWS Belső Tér Kft, RAORG Translog Kft, FEOL Industrial Automation Kft, BWS BelsőTér Bt., Alexovics Kft, Sinus-Networks Kft, Procomtec Kft, Verbis Kereskedő és Szolgáltató Kft, RAAB CNC Kft, Stefani Kft, FKZ-Tools Kft, VIWA Vitaminvíz, NOA-Építő Kft, Ventil Épületgépész,Total Quality Control Kft., Equicom Kft,  A. S. S. Kft, T-NC Technika, Muzsai Metall Kft, BK Aeon Kft, Industrial Electro Service Kft, Dezső Bt, Bialabok Alexandra, Szalai International Kft, STEIN Villamos Kft, Doktor Természet Kft, Rábakert, Régió Center Kft, Prémium Szerszámker Kft

(x)