l1
l2


 

yf sfdd

 

Gaál Ádám második dobogója – Ózd Rali 2. nap

Április 30.
Az Ózd Rali második napján is dobogós helyezést szerzett Gaál Ádám és Végh Attila, akik a D csoportban és a D3-as kategóriában is a harmadik helyen végeztek.

Sikeresen teljesítette a gödöllői Opel Gaál márkakereskedés csapata az Országos Historic Ralibajnokság harmadik és negyedik futamát Ózdon. Mind a két nap harmadik helyezést értek el, a gyorsasági kilométerek gyarapodásával pedig a páros tempója is nőtt. Bár az Opel Ascona B végáttételének nem kedveztek a hosszú egyeneseket tartalmazó, magas végsebességű pályák, a csapat mégis elégedetten térhet haza a futamról.

Gaál Ádám: – Nagyon élveztem a mai napot is, az autó hibátlanul működött. Az időeredményeken láttuk, hogy nem igazán tudjuk megfogni az első két párost. Sokszor csak tizedekre voltunk egymástól, ezért amennyire tudtam, odatettem magam, de feleslegesen nem akartam kockáztatni.

Az eredmény lehetett volna jobb is, de így is jól éreztük magunkat. Új navigátorommal, Végh Attilával teljesen összeszoktunk, a csapat nagyon jól dolgozott, én pedig élveztem, hogy két teljes versenynapot teljesíthetünk egymás után.

Végh Attila: – Jó volt, hogy két versennyel kezdtük a közös munkát és jó volt az első napra aludni egyet. Vasárnap érezhetően felszabadultabban, összeszokottabban mentünk.

Sámsonházán a bukkanót például nagyon szépen áttolta Ádám, lobogósan haladtunk, féktávokon beengedte, határozottan jobbak voltunk, mint tegnap. Örülök, mind a két dobogós helyezésünknek.

Gaál József, csapatvezető: – Működött az autó, végigértünk, ügyesek voltak a gyerekek, mit kívánhat ennél többet egy csapatvezető? Fáradt vagyok, mert hosszú volt a két versenynap, sok teendőnk volt, de az ilyen hétvégék érik meg a leginkább a fáradságot, abszolút elégedett vagyok.

További információ: http://www.gaaloldtimermotorsport.eu/ http://www.opelgaal.hu/

(x)