l1
l2


 

Wilson megtette ajánlatát Ogier-nek

December 1.
Pozitív tapasztalatokkal gazdagodott Malcolm Wilson az elmúlt hét második felében. Az M-Sport 2017-es autójának tesztjén Ott Tanak után a négyszeres világbajnok, Sebastien Ogier is kipróbálta a jövő évi Fiesta WRC-t. Mind az autó mind a versenyzők teljesítménye lenyűgözte a csapat vezetőjét.

Miután a Volkswagen visszavonulót fújt a 2017-es szezonra, így a csapat négyszeres világbajnoka, Sebastien Ogier most helyet keres magának a következő esztendőre. Múlt héten mozgalmas napjai voltak a franciának, hiszen a Toyotával megtett kilométerek után pénteken a Ford Fiesta WRC-t tehette próbára a cumbriai erdők között.

"A teszt nagyon jól sikerült. Az autó kiválóan muzsikált a megtett kilométerek alatt." - mondta el Malcolm Wilson. „Nem tagadom, jó volt látni, Sebastien-t az autóban."

"Hatalmas megtiszteltetés és elmondhatatlan élmény! Nagyon jó volt Sebastien-nel és Julien-nel együtt dolgozni egy napot. Csütörtökön Ott Tanak tesztelte az autót, és péntekre átjöttek szinte egy az egyben azok a beállítások, amiket ő használt. Seb mindösszesen néhány apró módosítást kért az autón, ezután pedig már tényleg a kedvére szelhette a kanyarokat – és még a Nap is kisütött!" - fejezte be Wilson.

A teszt tehát sikeresen lezajlott, és Wilson reméli, hogy Ogier 2017-re az M-Sporthoz fog aláírni. "Kapott egy jó labdát, és úgy egyeztünk meg, hogy a héten választ ad rá."

A pénteki Fordos kilométerek után a négyszeres bajnok páros azonnal repült vissza a Volkswagen központjába, hogy megünnepeljék az év végét, illetve mindennek a végét.

Lara