l1
l2


yS

 

Teljesítették céljukat a Korda Juniorok Fehérváron

Augusztus 3.
A Korda Racing mindkét párosa teljesítette elsődleges célkitűzését a Székesfehérvár Rallyn, Balics Ákos dobogós helyen zárt kategóriájában, Vizelli Károly pedig nemcsak megtartotta, de tovább növelte előnyét a Rallye2-es bajnokság abszolút értékelésének élén.

Nem volt könnyű dolga a Korda Racing párosainak az Országos Bajnokság székesfehérvári állomásán, amíg Balics Ákos három hónapos szünet után próbált visszarázódni a versenytempóba, addig Vizelli Károly közel 40 fokos lázzal várta a verseny rajtját. Ennek ellenére mindkét páros kiválóan teljesített és összességében elégedetten zárta a bajnokság hétvégi fordulóját.

Balics Ákos/Borsfai Dávid: „Megállapodást kötöttünk a technika ördögével. Ha összegezni kellene a hétvégi versenyt, talán ezt mondanánk legelőször. A hosszú nyári szünetben az autót teljes egészében felújítottuk, különleges figyelmet fordítva a motorra, így természetesen most is egy tökéletesen felkészített autót kaptunk a Korda Racingtől. A magunk felkészítése is jól ment, felkészültünk a nagy melegre, ami várt minket. Elsődleges célunk a célba érkezés volt, mivel jövő hétvégén már a Baranya Kupán fogunk rajthoz állni. A prológ fantasztikus hangulatban telt, élmény volt ennyi ember előtt autózni. Jó érzés volt látni, hogy ennyi ember érdekel a rally Székesfehérvár környékén. Vasárnap reggel óvatosabban kezdtünk, próbáltunk visszarázódni. A harmadik szakaszon pedig kaptunk egy defektet, de ettől függetlenül minden rendben volt az első körben.  A második körben a hosszú gyorsaságit kivették, így csak a két rövidebb maradt. Beértünk, célba hoztuk az autót, ami szinte problémamentesen üzemelt. A célunkat teljesítettünk, épségben célba értünk, így most már csak a Baranya Kupára fókuszálunk! Köszönjük a srácoknak az egész hétvégi munkát, és Korda Eriknek a támogatást."

ifj. Vizelli Károly/Vizelliné Jobbágy Éva: "Ha a futam előtti állapotokat nézzük, azt gondolom, elégedettek lehetünk ezzel az eredménnyel is. Péntek reggel még negyven fokos lázzal küzdöttem, és finoman fogalmazva sem érzetem jól magam. Még az is kérdéses volt, hogy indulunk-e egyáltalán. Így talán nem meglepő, hogy nem tudtunk fejben kellően ráhangolódni a futamra. Gondolkodni se nagyon tudtunk, hogy mi lenne a jó taktika, gumiválasztás és a többi. Szerencsére jó volt minden, dobogón zártuk a Székesfehérvár Rallyt, de sem mi, sem a kocsi nem voltunk száz százalékos állapotban. A srácok jól felkészítették az autót, csak a finomhangolásra nem maradt idő, és ez picit nehezítette a dolgunkat. Sajnáltuk, hogy a hosszú gyorsasági etap lett, azon szívesen mentünk volna, de sajnos most így adta ki. Megállásra nincs időnk, hiszen a következő hétvégén már Komló felé vesszük az irányt, hogy a Baranya Kupán mérettessünk meg!"

A folytatásra nem kell sokat várni, hiszen augusztus 13.-14.-én a Baranya Kupán folytatódik mindkét páros számára a pontvadászat.

http://facebook.com/kordaracing
http://www.kordaracing.hu
http://youtube.com/kordaracing

A Korda Racing együttműködő partnerei: A-HÍD Építő zRt., Novomatic, ENEOS Motorolaj - Szakál-Met-Al Kft., Metrober Kft, HERTZ - Mercur Rent a Car Kft, Alabárdos Étterem, Frimedia Kft, Szerszámbróker Kft, SurgiCare Kft, , StapleCare Kft, BHS Medical Kft, Music Engine Kft, MNR Fémmegmunkáló és Szolgáltató Kft, Corax-Bioner ZRt, Auto-Szoft Kft, K-P-K TransCoop Kft, BDA Trans Kft, Lánchíd 19 Hotel, BWS Belső Tér Kft, Gordius Kft, RAORG Translog Kft, FEOL Industrial Automation Kft, BWS Könyvelés tanácsadás Bt., Alexovics Kft, Sinus-Networks Kft, Verbis Kereskedő és Szolgáltató Kft, RAAB CNC Kft, VIWA Vitaminvíz, Iramko Vezérléstechnika Kft, Iramko Trade Kft, Revo-Tec Bt, Atervinning Kft, Transvinning Kft, Equicom Kft, Prevenció Patika, Steinerbrunner Győző, Sophia-NET Kft, A. S. S. Kft, Ökobusz Kft, Landrich Kft, CNC Factory Kft, Muzsai Metál Kft, ReKa Gym, BK Aeon Kft, Industrial Electro Service Kft, Sandlander Kft, Prémium Szerszámker Kft., Milwaukee, Bialabok Alexandra

(x)