l1
l2


S

 

Keveset árult el a Hyundai az R5-ös autó eredményéről

Június 28.
Hatalmas érdeklődés övezte a belga Ypres ralin VIP autóként szereplő Hyundai i20 R5-ös specifikációját. Az első nyilvános fellépés Kevin Abbring vezetésével kiválóan sikerült, a hibamentes hétvégét rengeteg érdeklődő és leendő ügyfél követte figyelemmel, az eredményekről és tapasztalatokról nem beszél a csapat

A Hyundai legújabb üdvöskéje, az i20 R5-ös izgalmas és hasznos öt napon esett át. Az Európa Bajnokság ötödik futama ugyan június 22-25. között került lebonyolításra, de a versenyt megelőző napokban tartott teszteken is serényen csavarták a kilométereket az autóba. Természetesen nem a dobogóért versenyzett a csapat, csupán a versenykörülményeket szerették volna megtapasztalni a VIP autóval, melyet a tesztpilóta, Kevin Abbring vitt táncba a belga utakon.

A flamandokhoz tehát a rajt előtt két nappal érkeztek meg az alzenauiak, ugyanis nemcsak a kilométerek gyűjtésére szánták az időt, hanem próbálták minél jobban bemutatni az autót a leendő ügyfeleknek illetve a médiának.  Néhány újságíró helyet is foglalhatott Abbring mellett, így egyenesen belülről közvetíthették az i20 R5-ös viselkedését.

A bemutatkozás mellett külön figyelem övezte az autó külsejét - egész látványos dekorral jelent meg az R5-ös, melyet egy új-zélandi srác, Andrew Stewart tervezett meg a márka által kiírt pályázat során. A szervizparkban már az első begurulásnál hatalmas tömeg gyűlt az autó köré.

Az ügyfél osztály menedzsere, Andrea Adamo így nyilatkozott a hétvégéről: "A legújabb generációnk számára az elmúlt hétvége egy fontos mérföldkő volt, hiszen először mutatkozott az autó nyilvánosan versenykörülmények között. Úgy érzem, izgalmas hétvégén vagyunk túl minden tekintetben - a nézők számára is külön öröm volt, hogy láthatták az autónkat. Természetesen ez a megjelenés csak egy fejezete volt projektünknek, most visszavonulunk a bázisra és tovább folytatjuk a fejlesztéseket. Borzasztóan megvagyunk elégedve az autóval - hibamentes napokat tudtunk le és teljesítményben sem voltunk elmaradva a leendő versenytársaktól."

A csapat hivatalos közleménye keveset árul el arról, miként teljesített az autó a pályákon, azonban Abbring navigátora, Seb Marsall a Twitteren elejtett pár szót:” A nézők reakciói alapján és a pályákon elért időeredményeket nézve azt mondhatom, valami nagyon különlegeset építettünk!”

Kíváncsian várjuk a folytatást!

Lara