l1
l2


 

Lajosházi: Egy újabb pazar verseny

Június 9.
Nagyszerű hétvégét tudhat a háta mögött a Lajosházi - Takács duó, akik a Hirter Kärnten Rallye nemzetközi mezőnyében a 7.2-es kategória negyedik helye mellett az Ausztria Rally Trophy bajnokság harmadik helyét is hazahozták.

Sok problémával érkezett a csapat a hétvégi ausztriai versenyre, hiszen az autók sem érkeztek meg időben a gépátvételre, és adminisztrációs probléma is felmerült, de a sógorok nagyon jól kezelték a dolgokat. „Ismét kitettek magukért az osztrákok, hiszen a problémáinkat nagyon jól kezelték, és mellette újra „vb” szintű pályákkal álltak elő, amit nyugodt szívvel tudok bárkinek ajánlani. Ha ezt párosítjuk a rendezéssel, akkor a jó szó, hogy fenomenális volt az egész hétvége” - kezdte a verseny értékelését Lajosházi Csaba.

Erre a versenyre a technikai problémák újra elkerülték Csabiékat, ellenben Karcsiékkal, akiknek lefogazott a hátsó difi, ami miatt a harmadik gyorsasági szakaszon ki kellett állniuk.

Csabiék elkövettek pár apró hibát, de szerencsére ezek nem befolyásolták az eredményüket. "Figyelmetlenségből nem kapcsoltam be a hajtást, ami null állásban maradt, így nem zárnak össze a sperrek, és úgy dolgozik minden, mint egy utcai autónál. Ezt az utolsó előtti gyorsasági szakaszon vettem észre, és úgy voltam vele, hogy ezt szoktam meg, így is hagyom a verseny végéig” - folytatta Csabi, majd hozzátette: „Az autó újra hibamentesen működött az egész hétvégén, az egyetlen gondot is én követtem el, hogy túlcsúsztam az egyik kanyarban és sár került a kerékbe, amivel olyan volt menni, mintha defektünk lenne."

A nyolcadik gyorsasági szakasz belső felvétele:

 

A srácoknak többször sikerült kategória második - harmadik időket autózniuk, ami nagyon jó érzéssel tölti el csapatot. "Tudunk menni az elejében, és ez nagyon pozitív dolog az életünkben, és ez a csapat és a családtagok érdeme is, amit nem győzünk megköszönni" - zárta az értékelést Csabi.

A folytatásban amolyan levezetésként a Kazári Marb verseny követezik, ahol Csabi főként partnereket autóztat majd.

A csapat együttműködő partnerei: Varrival Kft., Tekt Kft., Kovács méréstechnika Kft., Tion Kft., Fürdőpark Kft., Orfű Aquapark, Kövi Ép-Vill Kft., Villámszer Kft.

(x)