l1
l2


 

Korda sikerek az Iseum Rallyn

Május 24.
Fantasztikus hétvégét zárt a Korda Racing az Országos Rally Bajnokság szombathelyi állomásán, ifjabb Vizelli Károly kategória győzelme mellett menterendszerűen szállította az abszolút ezüstöt a Lada VFTS-sel, ifjabb Fekete László viszont élete első versenyén ünnepelhetett első helyet kategóriájában, míg az abszolútban a szenzációs ötödik helyen érkezett célba, egy ezüstérem pedig Régi Péternek is jutott.

Ifj. Vizelli Károly/ Vizelliné Jobbágy Éva: „Amilyen rosszul indult az egész versenyhétvége a számunkra csütörtökön, legalább olyan jól ért véget vasárnap délután. A teszt vége felé gyakorlatilag kettétört a hátsó féktárcsánk, ami kicsit átrendezte a hátsó futóművet. Ezúton is szeretnénk megköszönni az önzetlen segítséget a Sprint Autóbontónak és tulajdonosának, aki nem kért semmit az alkatrészekért, illetve Tóth Józsefnek, hogy rendelkezésünkre bocsátotta műhelyét, hogy rendbe hozhassuk a VFTS-t. A pályabejáráson sikerült feldolgoznunk minden pályát, murvára kicsit letisztultabb itinert írtunk, ezek a pályák több hibalehetőséget engednek. Vasárnap aztán belecsaptunk a lecsóba és rögtön egy élvezetes csata kellős közepén találtuk magunkat. Neukirchner Andrissal és Szauer Gergővel óriásit meccseltünk, egész nap ment az adok-kapok. Végül ismét az abszolút második helyet csíptük meg, de ezúttal nyertük a kategóriánkat és a Lada Kupát is. Boldogok vagyunk, végre elégedettek lehetünk az eredménnyel is és úgy tűnik az autó felett is megtört az átok, mivel idén először önerőből gurult be a parc fermébe. Ez után a hétvége után még inkább várjuk a Veszprém Rallyt, hogy folytathassuk a küzdelmet a többiekkel!”

Ifj. Fekete László/Fekete László: „Fantasztikus hétvége volt nagyon jól éreztük magunkat. Nagy köszönettel tartozunk az egész csapatnak, az autó remekül működött az egész verseny alatt, de az autón kívül is sok segítséget kaptunk a srácoktól. Próbáltunk koncentrálni az összes gyorsasági szakaszra és végül ez lett belőle. Az eredményem abszolút meglepett, nem számítottam rá, hogy első versenyen meg tudjuk nyerni a kategóriát és az abszolútban is ennyire elől tudunk végezni, de természetesen nagyon-nagyon örültünk neki. Igazából az volt a cél, hogy gond nélkül végig érjünk a versenyen és minél többet tanuljunk, az eredmény már csak hab a tortán. Indulunk Veszprémben is, ahol szeretnénk ismét jó eredményt elérni! :)

Régi Péter/Borsfai Dávid: "Tömény jókedv! Ha két szóval kellene jellemeznem a mögöttünk álló hétvégét, akkor ez a kettő lenne az. Jó érzés volt újra sisakot húzni és megtapasztalni újra a rallysport légkörét. Elvárás abszolút nem volt, szeretjük a murvát, úgyhogy bíztunk benne, hogy széles lesz a mosolyunk vasárnap. Jól indítottunk és az első gyorsaságitól kezdve remek hangulat uralkodott mind a kocsiban, mind a szervizparkban. A Suzuki nagyon jól bírta a gyűrődést, mi pedig mindenféle nyomás nélkül autózhattunk, a saját kedvünkre. A nagy örömködés közepette pedig sikerült a kategóriánkban megszerezni a második helyet, ami csak a pont volt az i-re. Ezúton szeretnénk megköszönni Korda Eriknek és a Korda Racingnek, hogy lehetővé tették, hogy elinduljunk. Idénre ez az egy verseny volt betervezve, de ez után a pár nap után erősen gondolkodóba estünk, hogy Veszprém környékén is megmutatjuk magunkat!"

Az Iseum Rally végeredménye - Rallye2:
1. Neukirchner András/Guzi Róbert, Honda Civic Type-R 43:28.2
2. ifj. Vizelli Károly/Vizelliné Jobbágy Éva, Lada VFTS +9.6
3. Szauer Gergő/Rácz László, Lada 2105 +21.7
4. Dékány Sándor/Hegede Tamás, Honda Civic Type-R +1:37.8
5. ifj.Fekete László/Fekete László, Citroen C2 R2 +1:49.9
19. Régi Péter/Borsfai Dávid, Suzuki Ignis +5:33.1...

http://facebook.com/kordaracing
http://www.kordaracing.hu
http://youtube.com/kordaracing

A Korda Racing együttműködő partnerei: A-HÍD Építő zRt., Novomatic, ENEOS Motorolaj - Szakál-Met-Al Kft., Metrober Kft, HERTZ - Mercur Rent a Car Kft, Alabárdos Étterem, Frimedia Kft, Szerszámbróker Kft, SurgiCare Kft, , StapleCare Kft, BHS Medical Kft, Music Engine Kft, MNR Fémmegmunkáló és Szolgáltató Kft, Corax-Bioner ZRt, Auto-Szoft Kft, K-P-K TransCoop Kft, BDA Trans Kft, Lánchíd 19 Hotel, BWS Belső Tér Kft, Gordius Kft, RAORG Translog Kft, FEOL Industrial Automation Kft, BWS Könyvelés tanácsadás Bt., Sinus-Networks Kft, Verbis Kereskedő és Szolgáltató Kft, RAAB CNC Kft, VIWA Vitaminvíz, Iramko Vezérléstechnika Kft, Iramko Trade Kft, Revo-Tec Bt, Atervinning Kft, Transvinning Kft, Equicom Kft, Prevenció Patika, Steinerbrunner Győző, Sophia-NET Kft, A. S. S. Kft, Ökobusz Kft, Landrich Kft, CNC Factory Kft, Muzsai Metál Kft, ReKa Gym, BK Aeon Kft, Industrial Electro Service Kft, Bialabok Alexandra

(x)