l1
l2


 

Szinte minden új lesz

Május 19.
Új autóval, új navigátorral és új ismeretlen Hankook gumikkal vág neki Sajtós Dénes a 2016-os Iseum Rallye-nak. Az autót már ismeri valamennyire, de még sosem ment vele murván, így bátran kijelenthetjük, hogy komoly kihívás vár a csapatra a hétvégén.

Hosszas gondolkodás után a Hankook gumik mellett döntöttek versenyzőink, és nagyon meglepte őket a versenyabroncs forgalmazójának, az RTH Versenyabroncs Kft-nek a hozzáállása. „Nagyon pozitívan értékelem a Hankook-os csapat hozzáállását, szinte azt mondták mondjuk meg mi, hogyan szeretnénk az együttműködést és ők igazodnak hozzánk” - kezdte a beszélgetést Szilágyi Tamás, a csapat koordinátora.

Az új gumik mellett több újdonsággal is szembe kell nézni Dénesnek. Ezen a versenyen fog először Older Rolanddal versenyezni, és a tavaly csatasorba állított Hondával is először indul murvás versenyen.

Az autó jelenleg is készül, hogy ott lehessen a csütörtöki hivatalos teszten, ahol a csapat szeretné minél tökéletesebbre hangolni az autót. "Szeretünk a szombathelyi pályákon versenyezni, ezért is fontos, hogy az autó úgy menjen, ahogyan azt mi szeretnénk. Tavaly másodikok lettünk a kategóriában, úgy hogy egyszer sikerült Dénesnek az oldalára borítani az autót. Reméljük, idén jól kerüli majd azt a bizonyos fát, és hasonlóan jó eredménnyel jöhetünk haza, mint pár éve a túrás időszakban" - tette hozzá Tamás.

Az elmúlt napok esőzései miatt biztosan lesznek saras részek, ami megnehezíti majd a versenyzők dolgát, de titkon remélik, hogy az időjárás a hétvégére kegyes marad hozzájuk.

"Erős a Rallye2-es mezőny, és ahogy mindenki, mi is a győzelemért megyünk, és mindent megfogunk tenni annak érdekében, hogy a lehető legjobb eredményt hozzuk haza" - zárta a beszélgetést Szilágyi Tamás.

Köszönjük Partnereinknek: Mirelit Mirsa Zrt., Balogh Szerviz-Trans Kft., Meda-Press Kft., Jégszilánk, Zeljenka, LOZANDRO Kereskedelmi és Szolgáltató Kft., SZVG-Tools Kft., Hankooktire Motorsport, Bel-Hír Bt., Virtuális Ipari Park Kft., Prior, GPsped Kft., Kozák-Ker Kft., Gulf, TMI Magyarország, Local Design Kft., Alox Kft., Bátori Kert-Plusz, Lajkó Tibor fényező, Honda Gyuri, Honda Heart Club, Röplap Bt., Wave COM, Gamma Modul Kft., Honda Thunder, Flaute, Bervent, Selmeczi és Tsa Mérnöki Kft., KBT Dekor Hungary Kft., Galvox Felületkezelő Kft., Miklós-Inter Bt., Mega LKW Kft., Twolex Kft., PSL Hungary Kft., Hardox CNC Kft., Kereken-Pálya Kft., BG Transport Hungary Kft.

(x)