l1
l2


 

Érdi új navigátorral megy az Acropolisra

Május 5.
A 2014-es után ifjabb Érdi Tibor új navigátorral és nagy reményekkel tér vissza az Európa Bajnokság soron következő futamára. A magyar versenyző az Acropolis Seajets Rally-n a célba érkezés mellett bízik abban, hogy egy jó eredménnyel javíthat a két évvel ezelőtti tapasztalatokon.

Érdi a 2014-es megmérettetésen vezette kategóriáját, és már közel érezte magához a győzelmet – az utolsó szakaszon azonban egy törött felfüggesztés véget vetett a magyar srác álmainak.

Az év eleji tervek szerint ifjabb Érdi egy öt fordulós EB szereplést tervezett, melyet aszfaltos futamokon szeretett volna letudni, azonban a Kanári-szigeteken megszerzett ERC2-es ötödik hely után megváltozott a felállás. Az ír futamot lecserélte a görög versenyre, miután egyébként navigátora, Patkó Gergely jelezte felé, hogy jobb1-es feladatait nem tudja ellátni egyéb kötelezettségek miatt.

A Mitsubishi Lancer Evo X-es navigátori helyén az a Papp György foglal majd helyet, aki korábban az EB kétkerekesei között kétszer is bajnoki címet szerző Bessenyey Zoltán mellett segédkezett.

Lara