l1
l2


 

Gaál Ádám: Tökéletes kezdet

Április 3.
Ennél jobb szezonkezdésről nem is álmodhatott volna Gaál Ádám és Kalapács Kornél, akik a D csoport második helyén zárták az Eger Rali első historic futamát. A gödöllői Opel Gaál márkakereskedés csapata hibátlanul teljesítette az Országos Historic Ralibajnokság első futamát, a vadonatúj építésű Opel Ascona B 2000 tökéletesen működött, a fiatal páros pedig nem csak sok tapasztalattal lett gazdagabb, de a versenyt is nagyon élvezték, a célban pedig fülig ért a szájuk. Vasárnap jöhet a folytatás a historic bajnokság második futamával.

Gaál Ádám: - Király volt minden! El sem tudom mondani, milyen jó az autó. Vadonatúj építésű, nagyon sokat foglalkozott vele a csapat és egyszerűen álomszerű, fantasztikusan jó vele versenyezni!

Kicsit tartottam tőle, hogy az erdei gyorsaságikon mikor jön vissza az a lendületünk, ami tavaly év végén megvolt, de annyira jó vezetni az autót, hogy ezzel sem volt gond, folyamatosan javítottuk az itinert, szinte minden kanyar pluszos lett. Nagyon sokat gyorsultunk és most is sokat tanultunk.

Még a két murvás mátrai pályát is nagyon élveztük. Ezeknek nem sok köze volt az aszfalthoz, de jó nagy ballonos gumikat tettünk fel és itt is tökéletesen működött minden. Nagyon nagy köszönet a csapatnak, hogy ilyen szenzációs autót adott nekünk és lehetővé tették, hogy ennyire élvezzük az Eger Ralit. Természetesen vasárnap is támadunk!

További információ:
http://www.gaaloldtimermotorsport.eu/
http://www.opelgaal.hu/

(x)