l1
l2


 

Gymkhana 8: Ken Block Dubaiban

Március 1.
Ken Block nagy csendességbe burkolózott az elmúlt hónapokban - nem véletlenül! A Hoonigan ugyanis következő, egészen pontosan a nyolcadik videóját forgatta, melyben úgy tűnik ismét rá tudott tenni egy lapáttal a sorozat korábbi részeihez képest: Itt a Dubai Gymkhana!

Block minden egyes videójába próbált valami egyediséget belevinni a gumigyilkolások mellett. A Toyo abroncsokat ezúttal sem kímélte – szépen koptak az aszfalton a garnitúrák.  

A 9 perces kisfilmben a gyönyörű táj mellett néha érdekes elemek is felbukkannak – a púpos tevék és sólymászkodás után főszereplőnk egy leopárd mellett találja magát a Ford Fiesta RX43-asban. Ezt követően, még mielőtt azt gondolnánk, hogy egy természetfilm részesei leszünk, azonnal rendeződnek a szerepkörök – Block elfoglalja a bal1-et, majd megmutatja továbbfejlesztett vezetési technikáit. Elsőként a sivatagban jaszkarizik, majd elfoglalja a várost, ahol rendőri „sorfalat” is kap a videó kedvéért. Gyorsulások, izgalmas kanyarvételek és egy repülőgépes jelenet is színesíti az amerikaiak legújabb Gymkhana-ját.

A szédülés garantált, öveket becsatolni:

 

Lara