l1
l2


 

Magyar tábor melegít Horvátországban

Március 1.
A magyar bajnoki szezonkezdet ugyan még odébb van, de a hétvégén közel 10 magyar páros is bevetésre készül déli szomszédunknál. A horvát Kumrovec ralin Fiesta R5-ösökkel, Mitsubishikkel, S2000-es Peugeot-val, DS3-as Citroennel, és Ladával láthatunk magyar párosokat, magyar, horvát és kanadai licensszel!

Rekord nevezésszámmal, 75 párossal rajtolnak el Horvátországban a Kumrovec rali keretein belül a bátor résztvevők. A nevezési listát rögtön két olyan versenyző kezdi, akik magyarok ugyan, de horvát licensszel szelik majd a kilométereket. Szilágyi János egy Peugeot 207 S2000-essel, míg Hideg Krisztián egy Mitsubishi Lancer Evo IX-essel lehet esélyes a bajnoki pontokra.

A már ismert „horvát-járókon” kívül ezúttal több, a magyar hazai bajnokságban is tevékenykedő páros készülődik a rajtra. Kovács Antal és Lencse Zoltán révén egy-egy Ford Fiesta R5-ös borzolhatja a kedélyeket, míg Borbás Szabolcs a Citroen DS3 R3T-vel szomszédol. A nemzetközi szerepléseiről ismert Klausz Kristóf sem marad ki a jóból, aki 208-as Peugeot-jával szeretne hasznos tapasztalatokat gyűjteni. Szintén horvát színekben áll rajthoz Locher János és Somogyi Tamás (Peugeot 106) míg ifj. Vojtek Gábort és Molnár Zsolt egy Lada 2107-essel szeretné megmutatni a horvátoknak, hogy nálunk mitől döglik a légy.

További érdekesség még a Kovács Zoltán és Paulusz Erika kettőse – ők ketten egy Mitsubishi Lancer Evo IX-essel adták le nevezésüket, ami önmagában még nem olyan nagy kaland, ami érdekesebb, hogy mindketten kanadai színekben küldték el nevezésüket.

A Rally Kumrovec nevezési listája (PDF)

Lara