l1
l2


 

Holland pilóta kapja a DMACK Fiestát

December 9.
Mats van den Brand lett a gazdája annak a Fiestának, mely a következő szezonban a DMACK jóvoltából vehet részt a világbajnoki futamokon. A holland versenyző hat versenytársát ütötte ki a nyeregből.

Nem volt egyszerű dolga van den Brand-nak, ugyanis a Fiesta Trophy-n való szereplésért olyan ellenfelekkel kellett megküzdenie, mint Max Vatanen vagy éppen a britek egyik kedvence, Tom Cave.  

A kiválasztás során a 23 éves pilótánál elsősorban a németországi szereplést vették figyelembe, ahol kemény munka árán kategóriájának második helyét szerezte meg. Ezt követően sem volt fenékig tejfel a holland élete, ugyanis az M-Sport központjában egy fizikai teszt után Ott Tanak tesztelte a jelöltek vezetési tudását. A két napos megmérettetés  végén pedig mindenki meglepetésére van den Brand neve hangzott el, mint leendő DMACK-os versenyző.

"Felemelő pillanat volt a számomra." - mondta el van den Brand. "A szezon elején még nem volt konkrét programtervem, de a KNAF és a Verkooijen Rallysport-nak köszönhetően Németországban rajthoz állhattam. A kemény munkának pedig meg lett a gyümölcse, hiszen igazából annak a futamnak köszönhetem azt, hogy most itt lehetek."

Heten hajtanak a DMACK VB-s Fiestájára

Lara