l1
l2


 

Legendák és autóklasszikusok a Német Ralin

Augusztus 20.
A német rali szombati napján komoly nézőcsalogató eseményekkel várják a verseny szervezői a nézőket. A Panzerplattéra kilátogatók négyszer láthatják a jelenlegi vb mezőnyét, majd a két kör között a régi nagyokkal találkozhatnak.

Szombaton délután egy és kettő között fogják tiszteletüket tenni a korábbi évek, évtizedek sztárjai a Panzerplattén. Természetesen a régi idők autói sem hiányozhatnak az eseményről. A szakasz teljesítése közben a kijelölt nézői pontokon megállítják az autókat, majd a legendák a nézők közé vetik magukat, hogy azok néhány aláírással gazdagodhassanak. Egy nem mindennapi lehetőség, amit senki nem szalaszthat el!

A régi idők csodái mellett Armin Schwarz egy igazi vadállattal készül. Egy úgynevezett Trophy Truckkal, egy elképesztően erős, leginkább az Egyesült Államokban honos tereprali géppel mutatja meg magát. A 720 lóerős AGM X6 gépteteje alatt egy 7 literes V8-as motor ordít. Hátsókerék-hajtás, hatalmas rugó utak, nem éppen egy aszfaltos ralihoz passzoló tulajdonságok. Schwarz mellett szól viszont a hatalmas teljesítmény, és a pályaismeret. Meglátjuk milyen sül ki a próbálkozásból. Fogadni nem mernénk rá, hogy akár a közelében lesz a WRC-knek, de látványban valószínűleg nem lesz hiány.

Az autós autogramosztás résztvevői:
Michele Mouton
Juha Kankkunen
Armin Schwarz
Stig Blomqvist
Hannu Mikkola
Harald Demuth
Ari Vatanen
Kalle Grundel
Dieter Depping
Per Eklund
Timo Salonen
Klaus Fritzinger
Jacky Ickx

És az autók amikkel találkozhatunk:
 Audi S1
Audi A2 quattro Gruppe B
Audi 200 quattro “Safari”
Volkwagen Pierburg-Golf I
Volkswagen Golf II GTI Bandama
Volkswagen Rallye Golf G60
MG Metro 6R4
Toyota Celica Turbo
Toyota Corolla WRC
Opel C Kadett GTE
Opel 72er Commodore GS/E

Az autókat és pilótáikat újra láthatják a nézők szombat este 19:45-től a trieri szervizparkban.

Kígyó