l1
l2


e

 

Murvára Magyar! - Itt a tavaszi SRT Hírújság!

Április 10.
Az SRTeam tavaszi hírújságáből kiderül, higy az idei évtől az SRTeam hivatalos szerviz-státuszt kapott a LIFELINE tűzoltó-készülékekre, a Sparco autós gyermekülése lett a hónap terméke, a legújabb akció pedig mi másról szólhat, mint a murva-felniről. Murvára magyar!!

Hivatalos szervízpont lett az SRTeam!
A LIFELINE tűzoltó-palackok javítása/homologizációja

Minden versenyszezon kezdetén komoly gondot szokott okozni a versenyzőknek a lejárt tűzoltó-palackok érvényesítése, illetve a sérült, kifújt palackok javítása. A legtöbb gyártó ragaszkodik hozzá, hogy ezeket a termékeket kijuttassuk hozzájuk és a szükséges tennivalókat ők intézik házon belül.

Ez természetesen többletidővel és többletköltséggel is jár, hiszen a javítás költségén túl még a termék utaztatásának ára is rárakódik a tűzoltó készülék szervízdíjára. Az idei évben azonban az SRTeam sikeres tárgyalások után elnyerte az angol LIFELINE cégtől a tűzoltó-palackok szervízelésének lehetőségét. Ez azt jelenti, hogy a palackokat már nem kell külföldre küldözgetni, így pénz és idő is jócskán megspórolható.

2014-ben a tűzoltó-készülékek szervízelésénél már szenzációs árakat kínálunk! Átfutási idő: a minden palackon elvégzendő nyomáspróba alapján 7-10 munkanap

„A hónap terméke” - SPARCO gyermekülés F700K
- Eredeti Sparco termék
- 9 hónapos - 9 éves gyermekek számára (9-36 kg)
- Ergonómiailag kialakított termék
- Mérete: 460 x 400 x 700 mm
- Választható színek: piros, kék, szürke
Ára (bruttó): 62.000,- Ft

AKCIÓ: „Murvára magyar!”
Hamarosan indul a magyar Murva Bajnokság, így még nem késő beszerezni a murva felniket. Az angol TEAM DYNAMICS felniket ajánljuk most ehhez akciós áron! Amíg a készlet tart!

Kérdéseiddel, észrevételeiddel keress bennünket bátran!
Elérhetőségeink: Telefonon: 06-20/21-22-900
E-mailben: info@srteam.eu
Facebookon: SRTeam

A Hírújság letöltése PDF-ben

SRTeam