l1
l2


 

 

Lesznek WRC-k Egerben

Március 13.
Megérkeztek az első nevek a közös magyar-szlovák bajnoki szezonnyitó futamon, magyar részről Kazár Miki egy Citroen WRC-t állít csatasorba, Igor Drotár egy Fabia WRC-vel érkezik, kis Béres pedig az ORB-be is benevezett.

A két nemzet előzetes nevezési listáján egyelőre nincs nagy tolakodás a rajthoz állók között, az ORB-be eddig 24 páros küldte el nevezését, míg a szlovák bajnoki mezőnyt a közzétett lista szerint 17 autó alkotja.

Az idei szabályváltozásoknak köszönhetően ismét bajnoki pontokért harcolhatnak a kétliteres motorral szerelt WRC-k, ezt a lehetőséget eddig egyedül egyedüliként a bajnoki cím védője, Kazár Miklós használta ki, ő egy Citroen Xsara WRC-vel küldte el jelentkezését a szezonnyitó futamra.

Szintén az idei évtől külföldi versenyző is harcolhat a magyar bajnoki pontokért, mindkét nemzet bajnokságába eddig 4 páros regisztrálta magát, magyar részről a Radó - Kovács és a Hadik - Kertész kettősök harcolhatnak dupla pontokért, míg északi szomszédjainktól az ifjabb Béres - Répás és a Vasko - Kiss kettősök küzdenek ORB pontokért is.

Eger Rally ORB előnevezések | Eger Rally Szlovák Bajnoki előnevezések

Fri