Turán Fricit meghívták a Brit-ralira

November 15.
Turán Frigyes és Zsiros Gábor a gyári Ford-csapat meghívását elfogadva a helyszínen nézte meg a világbajnokság idényzáró futamát, a Brit-ralit. A Synergon Turán Motorsport párosa örömmel és azonnal igent mondott hívásra, már csak azért is, mert amikor legutóbb együtt dolgozott a csapattal a Katalán-ralin, nem tudott elbúcsúzni a csapattól, lévén a bukása után a mentőhelikopter a kórházba és nem a szervizparkba szállította a páros tagjait.

"Csütörtökön utaztunk és az egész hétvégét a csapat vendégeként töltöttük. Jó volt megnézni ezeket a srácokat kívülről is, mert murván iszonyatosan gyorsak, talán el is tudunk lesni néhány praktikát - mondta Frici, aki persze szívesen találkoztak újra azokkal a szerelőkkel is, akik az autóján dolgoztak a Katalán-ralin, amelyen a szenzációs hetedik helyen álltak, amikor leestek az útról.

- De nemcsak a verseny miatt mentünk, hanem azért is, mert ott voltak a szerelők, akikkel dolgoztunk, s akiktől nem tudtunk elbúcsúzni. A fordosok végig nagyon rendesek voltak velünk, s azóta is folyamatosan érdeklődtek a hogylétünk felől. Nekik is köszönhetjük a jó eredményeket, amig versenyben voltunk. Mondták, ne csüggedjünk, a baleset pedig mindenki számára benne van a pakliban..."

Turán Frici és Zsiros Gabi csütörtökön utazott, s a versenynézés után és közben arra is maradt idő, hogy a következő szezonról beszélgessenek a csapat tulajdonosával Malcolm Wilsonnal. Mert mindkét felet érdekelné a közös munka. Persze, ez még a jövő zenéje...

Köszönjük a Támogatóinknak!

Synergon Turán Motorsport