Solberg készen áll a kettős kihívásra

Július 4.
A nyári szünetnek vége a Rally Világbajnokság résztvevői számára, beleértve a Petter Solberg World Rally Team-et is, akiket legközelebb a szezon első aszfaltos versenyén, Bulgáriában láthatunk viszont. A versenyközpont egy luxus síparadicsomi városkában, Borovetz-ben lesz (70 km-re a fővárostól, Szófiától), a szervizpark pedig 25 km-re keletre a verseny központjától.

Ez az első alkalom, hogy Bulgária WRC futamot rendez és mind a 14 szakasz teljesen ismeretlen a versenyzők számára. A rendezvény a szokásos ünnepélyes megnyitóval veszi kezdetét csütörtök este Borovetz-ben, amelyet 4 pénteki és 6 szombati szakasz követ, és 4 vasárnapi zár majd. A rally nemcsak aszfaltos volta miatt fontos Petter Solbergnek és csapatának, mivel itt mutatkozik be új navigátorával, az ír Chris Pattersonnal.

"Két napja tesztelünk már Bulgáriában és alig várom, hogy végre elkezdődjön a rally." - mondta Petter Solberg. "Mind az autó, mind az új navigátor tökéletes. Természetesen még kell ahhoz idő, hogy hozzászokjak az új hanghoz, de egyre közelebb jutunk ehhez és biztosan állíthatom, hogy jól fogunk szerepelni Bulgáriában."

Bulgár Rally előzetes
Andersson aszfalton tesztelte a Focus-t
Loeb nagy csatát jósol a Finn Rallyra

Girls on Rally