Megvan Solberg új navigátora!

Június 29.
A 41 éves Chris Patterson foglalja majd el Phil Mills helyét a Bulgár Rallytól kezdődően. A döntés tegnap született meg. Chris 1998-ban kezdett navigátorként tevékenykedni, az utóbbi években pedig együtt dolgozott több híres pilótával, példának említve Nasser Al-Attiyaht és Kris Meeke-et. A brit Patterson ötszörös Közel-keleti bajnok, továbbá 2006-ban pilótájával P-WRC-t nyertek.

Petter Solberg így nyilatkozott: "Nagyon elégedett vagyok Chris-szel, mint az új navigátorommal és érzem, hogy remekül meg fogjuk érteni egymást. Tegnap egy nehéz tesztet csináltunk és Chris tökéletesen teljesített. Nagy navigátori múltja van, ami nekem nagyon fontos. Tudom, hogy Bulgáriában óriási kihívás elé nézünk, de határozottan állítom, készen állunk a megmérettetésre és akár a győzelemre."

Chris Patterson a következőket mondta: "Nem könnyű feladat Phil Millst helyettesíteni, de amikor tegnap Petter felkért a tesztre, egyszerűen tudtam, hogy meg kell csinálnom. 12 éve dolgozom a szakmámban és remélem, ez a tapasztalat most segíteni fog az első közös rallynkon. 110%-san készen állok a Bulgár Rallyra!"

Az új páros a hétvégén Bulgáriában tesztel majd és ezen a versenyen állnak rajthoz először együtt 2 hét múlva.

Andersson egyre közelebb a Fordhoz
Abbring aszfalton tesztelt
Solbergnél még hárman esélyesek

Girls on Rally