Kiszáll Petter Solberg navigátora

Június 11.
11 Petter Solberggel eltöltött év után Phil Mills úgy döntött, felhagy a navigálással és megpróbál az élet más területeire koncentrálni.

"Életem egyik legnehezebb döntését kellett meghozni" - mondta Phil. "De úgy érzem eljött az idő, hogy az élet egyéb területeire összpontosítsak. Az elmúlt 11 évben 152 világbajnoki futamon álltunk rajthoz ami munka helyett egy életformává vált. Minden megtett kilométert élveztem, voltunk fent és lent egyaránt és biztos vagyok abban, hogy a jövőben Petter még számos győzelmet fog szerezni. Nagyon fog hiányozni az egész Rally VB és szeretnék Petternek és az egész csapatnak nagyon sok sikert kívánni."

"Phil elhagyja a csapatot, és ez engem nagyon elszomorít." - kommentálta navigátora döntését Petter. "Azt hiszen nagyon nehéz lesz találni ilyen kvalitású navigátort. Hosszú éveket voltunk együtt, a pályafutásom hatalmas részét vele töltöttem, nehéz szakítás ez nekem. Visszatekintve arra amit együtt értünk el, különösen sajnálom döntését, biztos voltam benne, hogy még ebben a szezonban sikerül megszerezni a következő győzelmet, és reméltem hogy akkor is Phil ül mellettem. Pályafutásom alatt ő jelentette nekem a legtöbbet. A mi kapcsolatunk a legerősebb volt ami pilóta és navigátor közt lehet."

A csapat még nem hozott döntést az új navigátor személyéről.

Solberg bekavarna a gyáriaknak

Fri