Solberg mögé áll a Citroen

Január 20.
Most hogy Petter Solberg a két Xsara mellé két C4 WRC-t is vásárolt a Citroen Norvégia is csatlakozott Mr. Hollywood támogatói közé.

Petter a Subaru gyári csapatának szolgálata után tavaly kezdte el saját útját járni, és privát csapatot épített egy Citroen Xsara köré. Az év közben megduplázta a Xsarák számát, majd az év végén belekóstolt a C4-esbe is. Az újabbik Citroen annyira bejött Petternek, hogy rögtön vásárolt is magának kettőt, saját használatra, bérbe csak a Xsarát hajlandó adni.

Ezek után a Citroen norvég importőre sem mert nem mondani Petter Solbergnek, az idei évtől támogatják Norvégia egyetlen világbajnokát és izgatottan tekintenek a közös munka elé. "A Citroen Norvégia szeretné erősíteni pozícióit a norvég piacon, és határozottan úgy véli, hogy ennek Petter lehet a frontembere." - ecsetelte e döntést Vigdis Dahl Eide elnök helyettes. "Petter a Citroen C4 WRC-vel vesz részt az idei világbajnokságon, meg vagyunk győződve arról, hogy Petter vitathatatlan tehetsége és a C4 képességeivel a győzelemért harcolhatnak. Volt szerencsém belülről is megtapasztalni mire képes együtt Petter és a Citroen, valamint megtapasztaltam azt a hatalmas energiát és fertőző szellemet, amit Petter sugároz."

"Az elmúlt év után úgy érzem hihetetlenül jó, hogy mellém állt a Citroen Norvégia." - mondta Petter. "A Citroen Norvégia nagy segítséget jelent, azt hiszem ez mindkettőnk számára izgalmas és gyümölcsöző kapcsolat kezdete."

Az M-Sport benevez az IRC-re
Al-Attiyah is S2000-re vált
Mikkelsen Fiestával a Svéd Rallyn

Fri