Balogh Jani a legjobb Mitsubishis

December 30.
Az abszolút harmadik helyet szerezte meg Balogh János és Németh László a Szilveszter Ralin, amellyel a legjobb N csoportos autóval versenyző páros lettek. A Dynamic Rally Team versenyzői tapasztalatszerzésre és egy kellemes év végi autózásra szánták a versenyt. Mindkettőt tökéletesen teljesítették.

Balogh János: - Abszolút pozitívan értékelem a versenyt. Nagyon jól sikerült a felkészülésünk, a szervizcsapat tökéletesen működött, és nagyon örülünk neki, hogy a legjobb Mitsubishis páros lettünk.

- Ezzel együtt nem volt könnyű verseny. Reggel a deres pálya elég izgalmas volt. Nehéz volt megtalálni azt a rátartást, amivel még nem vállalunk túl nagy kockázatot, de elég gyorsak vagyunk ahhoz, hogy ne kapjunk sokat az ellenfelektől.

- A második pálya, a Hungaroring belső, elég szűk és nehéz volt. Nagyon sok helyen lehetett lepadkázni a futóművet, nagyon pontosan kellett vezetni, és nagyon észnél kellett lenni. Ezek a fajta pályák nem tartoznak annyira a kedvenceim közé, de ez is egy feladat volt, amit teljesíteni kellett. Biztos vagyok benne, hogy az itt szerzett tapasztalatainkat jövőre is fel tudjuk használni.

- A második körre felmelegedett az idő, akkor már mi is kicsit bátrabbak lettünk. Sajnos a végére teljesen elmelegítettem a gumikat, amiket nagyon megvágtunk, és a sok visszafordítót emiatt nem bírták. A harmadik körben lehettünk volna egy kicsit összeszedettebbek is, de ezt inkább csak én éreztem, az időeredményünkben nem mutatkozott.

- A versenyen a legnagyobb ellenfelünk, Kazár Miki volt, aki előtt 2,8 másodperccel vezettünk, de az utolsó kör elején hibázott egyet, és el is dőlt a verseny. Ennek ellenére gratulálok Mikinek, mert egy olyan kézsérüléssel versenyzett végig, ami biztosan nem segítette.

- Ezúton is szeretnék a teljes Dynamic Rally Team nevében boldog új évet kívánni mindenkinek. Jövőre találkozunk.

A Dynamic Rally Team együttműködő partnerei:
West-Bridge Kft, Rock Oil Kft, Nord Orient Kft, Masped Csoport, Batki Logistic Kft, Sólyomsoft, Dynamic Duo, SZNEZSKA-HUNGARY Kft, Visualia Design Stúdió, Safety, D'94 Kft, Tiszaújváros Transz Kft, CT Mix Kft, KDB Trans Kft, M1 Fitness, Via Bérauto Kft, Pirót Gábor ev., LyukóBau Kft, Profi Cash, Káposztás József ev., Budapesti Sárkányhajó Klub

Dynamic Rally Team