Kéz a kézben

December 28.
Dallos Ferenccel az oldalán, a jól bevált Mitsubishi Lancer Evo IX-essel áll rajthoz a keddi Vanilin Szilveszter Rallyen Kazár Miklós (#5), akinek nem csak az ellenfelekkel és a pálya nehézségével kell majd megküzdenie...

Kazár Miklós (pilóta): "Nagyon komoly lett ez a verseny; sok indulóval, jó pilótákkal és nagyon jó autókkal. A pálya a korábbiakhoz képest megváltozott, ám az egykori Budapest rali és a közelmúlt SEAT kupázása miatt nem lesz ismeretlen számomra a Hungaroring. A verseny olyan lesz, mint egy vérbeli ralisprint futam: a hibázás kizárva, hiszen nem nagyon lesz lehetőség azt kijavítani az idő rövidsége miatt. Szenteste, ajándékbontáskor egyébként sikerült úgy megszúrnom magam, hogy varrni kellett a kezemet... Ez nem volt bekalkulálva, ám ennek ellenére szeretnénk jól szerepelni. Az biztos, hogy a kezemen sok múlhat majd."

Szabadi Levente (csapatvezető): "Komolyan készültünk, készülünk a versenyre, amely immár hasonló lesz a Mikulás ralihoz. A bejgli és a töltött káposzta után jó lesz egy kicsit versenyezni. Boldog új esztendőt kívánok mindenkinek!"