Csak a nézőkért!

December 27.
Gáll Csabi is ott lesz az idei szezon utolsó hazai versenyén, a Vanilin Szilveszter Rallyen. Sokan nem örültek a hirtelen leszakadt hónak, a városi közlekedést gyakorlatilag lenullázta az "égi áldás”, Csabi viszont alig várta, hogy mikor lehet újra autóba pattanni, és egy kicsit kilinccsel előre autózni.


Fotó: Bóér Máté

- Az Elba Rally óta nem mentünk Durvával, így nagyon megörültem a hóesésnek és előhúztam a garázsból. Lecseréltük a nyári abroncsokat és két éjszakán és egy délelőttön át hajtottuk a gépet a Pilisben, hatalmas élmény volt. Mindig kikapcsolódás, ha a versenyautómban ülhetek.

Csabi ismét új navigátorral versenyez a Vanilin Szilveszter Rallyen, a "jobb egyben" most egyik régi jó barátja, Veres Gábor ül majd, aki eddig Nagy Krisztiánnak navigált a Citroen Saxo VTS-ben. Csabi ígérete alapján igazán látványos autózásra számíthatunk, minden rali rajongónak azt ígéri, hogy most csak értük fog autózni.

- Ennek a versenynek évek óta nincs tétje számomra, egy jó kis autózás, nagyon szeretem. Egyszerűen kapartatni szeretnék egy jót a magam és a nézők örömére, egy nagy prológnak fogom fel az egészet! Veres Gabival több mint tíz éve vagyunk barátok, és még sosem versenyeztünk együtt. Most ennek is eljött az ideje!

Ha még többet szeretnél tudni rólunk, kattints ide: www.ascona400.hu

Nagy köszönet, hogy az Vanilin Szilveszter Ralin is velünk vannak támogatóink:
Watt22 Távközléstechnikai Szolgáltató Kft., RMS, High Fly Aviation Kft. A repülőszimulátor központ, Planumcomp Kft., Gyuszi Gumi, www.sparcocucc.hu, FŐTAXI Zrt