Balogh Jani csak egy jó versenyt akar

December 23.
Könnyed szezonzárásnak szánja a Szilveszter Ralit Balogh János és Németh László, akik ezúttal nem az eredményre hajtanak, ám ettől függetlenül a tőlük megszokott precizitással készülnek.

Balogh János: - A felkészülés jelentős részén már túl vagyunk. A Mikulás Rali után átalakítottuk az autót aszfaltra. Ugyanúgy, a 2010-es szabályoknak megfelelő 33 mm-es szűkítővel állunk rajthoz most is, mint az előző versenyen.

- Az időjárás tekintetében elég kiszámíthatatlan lesz a verseny. Eddig sok hó esett, de a meleg időben ez olvadásnak indult, amire ha jön egy kis hideg, könnyen lefagyhat. Az előző évekből maradt gumink szinte minden időjárási körülményre, ezért újat nem akarunk venni belőle.

- Komolyan készülünk a versenyre most is. Úgy gondolom, hogy ha egy ilyen technikával, egy ilyen komolyságú csapatban versenyzel, akkor nem is tehetsz másképp, mint hogy te is maximálisan oda teszed magadat.

- Ettől függetlenül nem akarjuk túlvariálni a versenyt, és egy jóízűt szeretnénk autózni.

- A versenyig minden, ralit szeretőnek kellemes karácsonyt kívánunk.

A Dynamic Rally Team együttműködő partnerei:
West-Bridge Kft, Rock Oil Kft, Nord Orient Kft, Masped Csoport, Batki Logistic Kft, Sólyomsoft, Dynamic Duo, SZNEZSKA-HUNGARY Kft, Visualia Design Stúdió, Safety, D'94 Kft, Tiszaújváros Transz Kft, CT Mix Kft, KDB Trans Kft, M1 Fitness, Via Bérauto Kft, Pirót Gábor ev., LyukóBau Kft, Profi Cash, Káposztás József ev., Budapesti Sárkányhajó Klub