Béres BMW-vel a Szilveszter Rallyn

December 22.
A szlovák bajnok ifjabb Béres József is részt vesz az év utolsó magyar versenyén, Répás Zoli navigálásával egy M3-as BMW-vel áll rajthoz.


Fotó: Actionphoto.sk

Autójuk sem lesz ismeretlen a magyar szurkolók számára, a srácok Varga Cigány Zoli autóját kérték kölcsön. Joskó és Zoli sem most először találkozik egymással a versenyautóban, tavasszal az ózdi RTE futamon egy Mitsubishivel nyáron pedig egy VFTS-sel az IRC cseh állomásának betétfutamán és a szlovák Mini Rally Bajnokságban is együtt kocsiztak.

A srácok több lehetőséget körüljártak mire kikötöttek a BMW mellett. ”Joskónak valahogy bekattant Cigány BMW-je, és a fejébe vette, hogy azzal akar menni." Árulta el lapunknak Répás Zoli. "Számomra annyira nem lesz idegen a márka, korábban több BMW-ben is navigáltam. Ő ugyan még nem ment ilyen kocsival, de szinte minden mással igen, úgyhogy nem féltem, meg fogja oldani. Azt hiszem jó formában van, másfél hete megnyerte a cseh Mikulás Rallyt úgy, hogy a Szuper 2000-es Peugeot-val a teljes WRC-s tábort maga mögé utasította, Valousek is köztük volt, aki sosem ment lassan. Most azonban nem az eredmény lesz fontos, hanem hogy jól érezzük magunkat, ezért is választottuk végül a BMW-t.

Fri