Raikkönen megtölti a szállodákat

December 15.
Bajban lehetnek azok a nézők akik élőben szeretnék látni Kimi Raikkönen WRC-s bemutatkozását az Arctic Rallyn, a médiaérdeklődés miatt megteltek a szállodák Rovaniemi közelében és a pletykák szerint Kubica és Kovalainen is menni szeretne.


fotó: Arctic Rally

"Soha nem volt még ekkora érdeklődés a verseny ezen szakaszában." -nyilatkozta az Arctic Rally marketing igazgatója, Heikki Poranen. "Ha 200 riporter érkezik a világból és mindannyian lefoglalnak egy szobát, akkor oda kell adnunk az összeset."

Poranen nem kerülhette el, hogy véleményt nyilvánítson Kimi teljesítményéről, de szépen hárított. "Először szeretném látni, mire megy a pénteki első három szakaszon, utána én is szívesen állást foglalok. Senkit sem szabad idő előtt megítélni."

Poranen azt nem tudta megerősíteni, hogy más F1-es sztárok is részt vesznek futamukon. "Korábban olvasható volt, hogy Kubica szívesen kipróbálná magát a versenyen, de vajon van a Renault-nak van havas ralira való autója?"

Ha beigazolódnak a híresztelések akkor akár egy féltucat F1-es pilóta is rajthoz állhat január végén Rovaniemiben, Raikkönen mellett Kubica és Kovalainen is érdkelődik, de a versenyen már korábban rajthoz álltak is feltűnhetnek, ne lepődjünk meg ha a nevezési listán találkozunk Mikka Hakkinen, Mika Salo, JJ Lehto vagy Keke Rosberg nevével.

Raikkönen az Arcticon kezd
Hivatalos: Raikkönen jövőre Citroennel a Rally VB-n
Tagaiék F1-es sztárok közt az Arctic Rallyn

Fri