Balogh Jani abszolút második

December 6.
Az abszolút második helyen ért célba Balogh János és Németh László a Mikulás Ralin. A Dynamic Rally Team párosa jövő évi felkészülésre szánta a versenyt, ezért már a 2010-es szabályoknak megfelelő 33 mm-es turbószűkítővel állt rajthoz, és pontosan olyan komolyan készültek a versenyre, mintha az első osztályú futam lenne.


Fotó: Szántó Frigyes

Balogh János: - Először is nagyon örülünk, hogy csapattársunknak, Bacigál Igornak nem esett komolyabb baja, ezúton is gyógyulást kívánunk neki.

- Ami minket illet, tesztversenynek szántuk a Mikulás Ralit és próbáltunk mindent úgy csinálni, mintha első osztályú versenyen lennénk. Miután egy éve nem mentünk murván, nagyon fontos volt a pénteki tesztünk. Spici (Spitzmüller Csaba) nagyon sokat segített a beállításokban. Próbáltuk az autót és a vezetési stílusomat is úgy belőni, hogy a lehető leggyorsabbak legyünk a versenyen.

- Az autó nagyon jó lett, a csapat tökéletes volt. Kicsit meglepődtem, hogy ennyire az elejében tudtunk autózni, arra számítottam, hogy a nagyobb szűkítős autók ellen nem tudjuk felvenni a versenyt. Főleg a második körben volt nagyon szoros a meccs, Botka és (Kazár) Miki is nagyon jól mentek. Én is szinte haraptam a kormányt végig.

- A második helyezésünkkel maximálisan elégedett vagyok. Nagyon jó verseny volt. A Szilveszter Ralin még szeretnénk egy aszfalt tesztversenyt futni és azzal lezárni az évet.

A Dynamic Rally Team együttműködő partnerei:
West-Bridge Kft, Rock Oil Kft, Nord Orient Kft, Masped Csoport, Batki Logistic Kft, Sólyomsoft, Dynamic Duo, SZNEZSKA-HUNGARY Kft, Visualia Design Stúdió, Safety, D'94 Kft, Tiszaújváros Transz Kft, CT Mix Kft, KDB Trans Kft, M1 Fitness, Via Bérauto Kft, Pirót Gábor ev., LyukóBau Kft, Profi Cash, Káposztás József ev., Budapesti Sárkányhajó Klub

Dynamic Rally Team