Mikiék a Mikulás Rallyen

December 4.
A Full-GAS Motorsport egysége, a Kazár Miklós, Szőke Tamás duó 3-as rajtszámmal, egy Mitsubishi Lancer Evo IX-essel áll rajthoz a hétvégi 13. Mikulás Rallyen.

Kazár Miklós: - Murván versenyezni az igazán látványos és jó! Erre az egyik legjobb példa a Mikulás rali, amely ugyan egy kicsit talán buliverseny, de a pályák kiválóak és legyünk őszinték; mindenki nézi az eredményeket! A tavalyi évhez hasonlóan, az idén is Mitsubishivel állunk rajthoz. Azzal a különbséggel, hogy Dallos Feri barátomnak gyermeke született, ezért Ő érthetően ezt a meccset most kihagyja. Szőke kapitány, a rali imádat mintaképe pedig nyilván élt a lehetőséggel, így a felállás az autót leszámítva igazán "komlói" lesz. A 3-as rajtszám megtisztelés, de azért én is tettem érte: tavalyelőtt a 6., míg 2008-ban az 5. helyen végeztem. A jövő év? Bízom benne, hogy olcsóbb, rövidebb és nézőbarátibb bajnokságban versenyezhetnek 2010-ben a pilóták. Ha a nemrégiben lezajlott Borsod megyei ralisprint prológjára gondolok - ahol quaddal indultam - , akkor azt hiszem, hogy van remény, hiszen a pálya körül közel 10 ezer ember szorongott.

Szőke Tamás: - Utoljára két esztendeje a Nyirád ralin versenyeztem murván Magyar Mikivel, egy Subaruval. Azóta ehhez a talajtípushoz nem igazán volt szerencsém. Úgy volt, hogy Dallos Feri indul Mikivel, de ugye Feriéknél járt a gólya, és így nyilván az ifjú apukának most vannak fontosabb teendői is. Így jutottam ezen neves meghíváshoz, amivel igyekszem élni. A jövőt tekintve, szeretnék versenyezni, tart a pilótakeresés, vagyis nagyon jól jön számomra ez a viadal. Természetesen, mint mindig, most is nagyon komolyan vesszük a versenyt! Most, pénteken délután lett vége a tesztnek Jutaspusztán, amely jól sikerült. Az autó? Zambelly Gyuri-féle Mitsubishivel megyünk. Az idő egyébként elég angolos: ködös, szemerkélős. Jól szeretnék érezni magunkat, mint legutóbb a Komló ralin, de persze nézni fogjuk az eredményeket. Mikinek boldog névnapot kívánok, partnereinknek, barátainknak és a csapatnak pedig köszönöm az egész éves munkát és a bizalmat!

FULL GAS Racing Team