Pethő is 2010-re készül

December 3.
Csapatmunkát vár Pethő István és Bacigál Igor a Mikulás Ralin. A Dynamic Rally Team versenyzői csapattársukhoz, a Balogh-Németh pároshoz hasonlóan, a 2010-es autó tesztelésére szánják a versenyt, illetve egy új futóművet is kipróbálnak. De ígéretük szerint a szurkolókról sem felejtkeznek meg.

Pethő István: - Nagyjából ugyanaz a taktikánk, mint Balogh Janinak. Mi is a 2010-es szabályoknak megfelelő 33 mm-es szűkítővel állunk rajthoz, és próbálunk készülni a jövő évre. Eredményben nem hiszem, hogy fel tudjuk venni a versenyt a szűkítő nélkül indulókkal, de most nem is a helyezés a fontos számunkra.

- Balogh Jani és a mi autónk teljes egyforma lesz a versenyen, mind a kettőt mi készítjük fel, egyedül a futóműben lesz különbség. A Mikulás Ralira kaptuk meg az új Reiger lengéscsillapítókat, amiket most fogunk kipróbálni, úgyhogy szerintem nekünk lesz az N-esek közül a legfejlettebb futóművünk a Mikulás Ralin. A régi futóművünkkel megy majd Balogh Jani, amivel a Veszprém Ralin megnyertük az N4-et.

- A tesztelés mellett természetesen nem fogunk megfelejtkezni a közönségről sem. Most tét nélkül autózhatunk, és ilyenkor mindig több lehetőség van a szurkolók szórakoztatására is.

A Dynamic Rally Team együttműködő partnerei:
Nagoya Kft, Visegrádi Ásványvíz, Lavina Szerviz Kft, International Logistic Gateway, Duna-Doom 2003 Kft, Partner Cable Kft, Metrirep Kft, Fülöp Transport, Cola Trans Kft, Softipo Kft, Bálint Sped, Alumatik Kft, CrewPrint, H-Reklám, SHX Gold Kft, Farécla, Berner, Stihl Jegenye Kft., Medic-Car Kft, Kalaschnikow, Szofa, Marywood Trans Kft

Dynamic Rally Team