Balogh Jani mindent egy gombócban

December 1.
Az idei év kellemes befejezésének, az N-es Mitsubishi jövő évi specifikációjának tesztelésére, murvás tapasztalatszerzésre és természetesen a nézők szórakoztatására is szánja Balogh Jani a Mikulás Ralit. A Dynamic Rally Team versenyzője egy év szünet után újra régi navigátorával, Németh Lászlóval áll rajthoz, a Mitsubishi Lancer Evo IX-es pedig már a 2010-es N csoportos szabályoknak megfelelően 33 mm-es turbószűkítővel lesz felszerelve.

Balogh János: - Nagyon várom már a Mikulás Ralit. Egy részről az utolsó versenyünk, a Komló Rali már elég régen volt, másrészről pedig nem sikerült teljesen úgy, ahogy terveztük, ezért szeretnénk egy kellemes versennyel lezárni az évet, kicsit készülni jövőre, tesztelni és a nézőket is szórakoztatni. Ezt mind egy gombócba gyúrva.

- Talán a legfontosabb most, hogy visszatér régi navigátorom, Németh Laci, akivel utoljára tavaly itt, a Mikulás Ralin mentünk együtt. Az idén a munkája miatt nem tudta vállalni az egész szezont, ezért ugrott be helyette Zentai Kornél. Lacinak nagyon hiányzott már a rali és beszélgettünk róla, hogy visszaülne. A dilemmát végül az döntötte el, hogy most meg (Zentai) Kornélt szólította el a munka, úgyhogy végül nem nekem kellett választanom a két jó navigátor közül.

- Az idén a Veszprém Rali nekünk kimaradt, így egyáltalán nem tudtunk murván menni, pedig tavaly úgy tűnt, hogy az jobban fekszik nekem. Ezért is örülök, hogy most murván versenyezhetünk. Vasárnapra nem ígérnek esőt, de előtte két napra igen, úgyhogy biztosan sarasak lesznek a pályák. Én egy kicsit fagyottabb talajnak jobban örültem volna.

- Amellett, hogy szeretnénk egy kellemeset autózni, és persze a nézőket is szórakoztatni, szeretnénk kihasználni az alkalmat, és a jövő évre is készülni. Ezért a 2010-es szabályoknak megfelelően, 33 mm-es (turbó)szűkítővel megyünk. Biztosan sokan kiveszik majd a szűkítőt, és emiatt hátrányban leszünk, de most ebből a szempontból nem érdekel az eredmény. Sokkal fontosabb, hogy minél több tapasztalatunk legyen jövőre.

- Új lesz az autó dizájnja, kicsit változik a csapat megjelenése is, szóval mindenben fejlesztünk egy kicsit. Remélem, a szurkolóknak is tetszeni fog.

A Dynamic Rally Team együttműködő partnerei: West-Bridge Kft, Rock Oil Kft, Nord Orient Kft, Masped Csoport, Batki Logistic Kft, Sólyomsoft, Dynamic Duo, SZNEZSKA-HUNGARY Kft, Visualia
Design Stúdió, Safety, D'94 Kft, Tiszaújváros Transz Kft, CT Mix Kft, KDB Trans Kft, M1 Fitness, Via Bérauto Kft, Pirót Gábor ev., LyukóBau Kft, Profi Cash, Káposztás József ev., Budapesti Sárkányhajó Klub

Dynamic Rally Team