Korai búcsú

November 30.
A teszten mutatott remek kezdést sajnos nem sikerült átültetni az első, immáron pontokért folytatott futamra, hiszen idő előtt vége szakadt az első forduló Bóta Róbert és a Subaru számára az online RBR Bajnokságban.

Bóta Róbert: - Sajnos nem indult valami jól a futam, egyszerűen lassú voltam, és hibázgattam, aminek köszönhetően már a prológ (2 szakasz) után 7 másodpercre le voltam maradva az éllovas mögött, és nagyon sokan befurakodtak közénk. Nagyon bántott a dolog, egyszerűen nem értettem, mitől vagyok ennyire lassú. Próbáltam gyorsulni, de a második napon sem sikerült nagyon előrébb kerülni, nem tudom, minek köszönhetően, a többiek nagyon gyorsak voltak, nem tudtam felvenni a harcot.

- A harmadik napra kitaláltam valamit a beállításokban, ami úgy tűnt, egész jó, hiszen nagyon élveztem a szakaszt, és időben sem volt rossz, de sajnos a szakasz vége előtt hibáztam, az autó megsérült, és ki kellett állni. Nagyon sajnálom, hiszen nagyon bizakodó voltam a teszt után, de úgy néz ki, fel kell kötni a gatyát, ha az élmezőnnyel szeretnék autózni, hiszen nagyon gyorsak.

- Fekete Misinek nagyon jól indult a futam, az első nap után a 3. helyen állt, amit a második napon tovább fokozott, előrébb lépett a második helyre, de sajnos ő is hibázott, aminek köszönhetően visszacsúszott a 18. helyre, innen kezdte meg a felzárkózást. Parádés hajrá után végül a 6. helyig tudott feljönni, ami igazán elismerésre méltó ebben az erős mezőnyben.

A Korda Racing együttműködő partnerei:
Metrober Kft, Hídépítő Zrt, SIÓ-ECKES Kft, Bioextra Kft, Corax Bioner ZRT, Kristály Kft, Fittness Trade Kft, Mercur Rent a Car Kft, MEXX, TAXI4, Monster Energy Drink, Alabárdos Étterem, Rouge Café, Study Kft, Colonell Kft, G.S. Consulting Kft, Daten Kontor Kft, Metropolisz 2000 Kft., Probart Kft., Sz-Építők Kft., Segway Kft., G-Roby Kft.

Videó a versenyről

Tét nélküli ezüst

Korda Racing RBR