Minden a terv szerint

November 19.
Három nagyon fárasztó nap áll Lévai Feriék mögött, hétfő reggel óta rengeteg kilométert szaladtak, mindezt persze a "rossz" oldalon.

Lévai Ferenc: - Eddig minden a terv szerint halad, az átvételeknél ugyan voltak kisebb hiányosságok, de semmi olyan, amit a fiúk ne tudtak volna gyorsan orvosolni. Két autót béreltünk a pályabejárásra, hogy legyen egy esetleges tartalék, ha baj van. Nekünk szerencsére nem volt rá szükségünk, de Vizin Laci bácsit sikerült kétszer is kisegítenünk, először defekt miatt, ma pedig egy elszakadt ékszíj okozott nekik gondot.

A pályák egyáltalán nem olyanok, mint amire számítottunk, sajnos elég sok a sáros és köves rész. Ennek ellenére úgy gondolom, hogy a kocsi beállításai jók lesznek, de ha mégsem akkor 1-2 gyors után még majd állítunk rajta. A skót táj viszont egyszerre lenyűgöző és félelmetes, ez utóbbi persze akkor, amikor több száz méteres szakadékok felett lavírozunk a csúszós sárban. Az időjárás eddig kegyes volt hozzánk, a pályabejárás alatt alig esett az eső. Sajnos ma délután elkezdett zuhogni és úgy tűnik nem is akarja abbahagyni egy darabig. A verseny elején biztos, hogy nagyon óvatosan fogunk kezdeni, hiszen a célunk továbbra is a célba érkezés.

Lévai Ferenc-Táborszki Attila