Bútor négykerekessel a Mikulás Ralin

November 19.
Egy Subaru Imprezával áll rajthoz Bútor Róbert a Mikulás Ralin. Citroën C2 Szuper-1600-asát a következő szezonra tartogatja.

Bútor Róbert: - Tavaly is nagyon tetszett a Mikulás Rali az N-es Mitsubishivel, ezért az idén is szerettem volna rajthoz állni. A TRT egy nagyon baráti ajánlatot tett az N12B Subarujukra, ezért választottam azt.

- A Subaru átalakítása elég sokba került volna, ezért 32 mm-es N-es szűkítővel megyünk majd. Ezzel lehet, hogy hátrányban leszünk, de tavaly sem az eredményre hajtottunk. Akkor sikerült a harmadik helyen végezni, szerintem most egy kicsit hátrább leszünk, de soha sem tudhatod előre.

- Természetesen, a magunk szórakoztatása mellett a nézőkről sem fogunk megfelejtkezni. Ahol sokan lesznek, ott megpróbálok gyorsan és látványosan menni. A VFTS-sel a lassabb részeken is tudtam látványosan menni, a Subaruval szerintem csak akkor lehetsz látványos, ha gyors is vagy.

- Azért nem a Citroën C2 Szuper-1600-assal versenyzünk, mert ezzel felborítanánk az autó jövő évi felújítási programját, és többe is kerülne. A harmadik ok pedig az volt, hogy szeretnék négykerekes autóval is tapasztalatot szerezni. A C2-t egyelőre csak letakarítottuk, úgy áll a műhelyben, ahogy Komlóról hazahoztuk. Januárra dől el, hogy milyen versenyeken indulunk vele, akkor fogjuk elkezdeni a felkészítését.

Citroën-Total Rallye Team