Novemberben kétszer is ralizik Kubica

November 6.
A lengyelek F1-es sztárja, Robert Kubica jövő héten Olaszországban áll rajthoz első rali versenyen majd két hét múlva ismét harcba száll.

Kubica debütálására az Olasz Aszfaltbajnokság soron következő állomásán, a november 13-14.-ei Rally Taormina-Messina-n kerül sor. Bár garázsában ott áll egy Skoda Fabia WRC, mégsem ezzel, hanem a DP Autosport R3-as Renault Cliójával száll harcba, navigátora Michael Kusnierz lesz.

Kubica az olasz versenyt felkészülésnek tekinti a két héttel későbbi fellépésére, november végén már Franciaországban, a gallok aszfaltbajnokságában vendégeskedik. A Rallye Du Varon az immár hatszoros világbajnok Sebastian Loeb társaságában ralizhat.

A Rally Du Varon-on Loeb a tavalyi évhez hasonlóan feleségével, Severine Loebbel áll rajthoz, de amíg tavaly csak egy szuper 1600-es C2-sel csapatták, Loeb idén már a nagyvasat is megmutatja az asszonynak, a Citroen egy C4 WRC biztosít a házaspár részére. A pletykák szerint Loeb hűséges társa, Daniel Elena sem marad ki a jóból, a Rallye Du Varon a pilótaülésben próbál szerencsét. Az előzetes nevezések szerint Loebnek eddig egyetlen komolyabb vetélytárssal kell számolnia, Brice Tirabassi egy S14-es Subaruval a győzelemért száll harcba.

Kovalainen is ralizi akar!
Raikkönen számol a ralival
Egymás ellen Loeb, Hirvonen és Kubica?

Fri