Pethő két autója is ment a Waldviertel Ralin

November 4.
Sűrű programja volt a Dynamic Rally Teamnek a hétvégén, bár sem Pethő István, sem pedig Balogh János nem versenyeztek. Az ausztriai Waldviertel Ralin azonban a közönség mindkét autó láthatta. Pethő Mitsubishijével Patrick Winter állt rajthoz, míg azzal az autóval, amelyikkel Balogh Jani szokott versenyezni a magyar bajnokságban, ezúttal Rongits Attila ment. A magyar versenyzőket várhatóan legközelebb a Mikulás Ralin láthatjuk a két autóban.

Pethő István: - Két autóval szerepeltünk a Waldviertel Ralin. Azt az autónkat, amivel én szoktam versenyezni a magyar bajnokságban, Patrick Winter bérelte ki, aki korábban is versenyzett már vele. A másik autónkat, amit itthon Balogh Jani használ, pedig Rongits Attila ment.

- Patricknak (Winter) nem volt sok szerencséje, mert már az első gyorsaságin lefogazta a váltót. A szervizparkban váltót cseréltünk neki, de másnap az első gyorsaságin egy bovden hibája miatt ki kellett állnia. Ennek ellenére elégedett volt az autóval és a Janner Ralira is úgy tűnik, hogy kibérli.

- A másik autónkkal Rongits Attila először versenyezhetett az N csoportban. A beállításokat rábízta a csapatra, és ő is nagyon elégedett volt. Autózott abszolút harmadik időt is.

- Mi, (Bacigál) Igorral még terveztük a Kassa Ralit is, de mivel nagyon közel van Igor kislányának a megszületése, ezért úgy döntöttünk, hogy az apukának most otthon van a helye. Legközelebb Magyarországon, a Mikulás Ralin láthat minket a közönség. A Szilveszter Ralin is gondolkodtunk, de az után már nagyon közel lesz a Janner, ahol az autónk megy, ezért ott valószínűleg csak Balogh Jani képviseli majd a Dynamic Rally Teamet.

A Dynamic Rally Team együttműködő partnerei: Nagoya Kft, Visegrádi Ásványvíz, Lavina Szerviz Kft, International Logistic Gateway, Duna-Doom 2003 Kft, Partner Cable Kft, Metrirep Kft, Fülöp Transport, Cola Trans Kft, Softipo Kft, Bálint Sped, Alumatik Kft, CrewPrint, H-Reklám, SHX Gold Kft, Farécla, Berner, Stihl Jegenye Kft., Kalaschnikow, Szofa, Marywood Trans Kft, Rock Oil Kft, Nord Orient Kft, Lavina Szervíz Kft, Masped Csoport, Batki Logistic Kft, Sibor 9777 Kft, Dynamic Duo, Visualia Design Stúdió, Valenite Safety, D'94 Kft, Tiszaújváros Transz Kft, Citroen Vác, Alg Logistic, CT Mix Kft, Fókusz-92 Kft, Acquisitio Kft, KDB Trans Kft, M1 Fitness, Via Bérauto Kft, Pirót Gábor ev., LyukóBau Kft, Profi Cash, Méda-Star Kft, Zár-Vasalás '97 Zrt, Jet Transport Kft.

Dynamic Rally Team