Amit a Mikulás Rallye-ról tudni lehet

November 2.
Megérkezett szerkesztőségünkbe az idei Miku legfontosabb dokumentumai. Köszöntő, kiírások, nevezési lap alant.

Versenykiírás amatőr (PDF) | Versenykiírás licences (PDF)

13. Mikulás Rallye - 2009. december 5-6.
Kedves Versenyzők, Sportbarátok!

Valami véget ért...!

Lassan újra búcsúzunk az óesztendőtől, a magyar rallye bajnokság pedig búcsúzik a WRC kategóriától és annak látványos és izgalmas autóitól! (meg persze az A/8, A/7 kitcar versenyautóitól is)

Az idő majd eldönti, hogy az MNASZ jelenlegi apparátusának - akik ezen döntést a versenyzői társadalom tényleges megkérdezése nélkül hozták - volt e igaza, vagy a kétkedőknek?! Ma még nem lehet tudni...

Bízzunk benne közösen - persze ha teszünk érte az sem baj:) - hogy a magyar rallye és annak kicsiny társadalma, versenyzők , rendezők és lelkes szurkolói egyaránt elég erősek lesznek ahhoz, hogy a hullámvölgybe süllyedt - vagy inkább zuhant - szekerünket EGYÜTT kimozdítsuk ebből a helyzetből.

Valaki azt mondta nem oly rég, hogy van ennél lejjebb is!

Szeretném azt hinni, hogy ha közösen akarjuk, akkor innen már csak felfelé vezethet a közös utunk!
Az Országos Rallye Bajnokság futamai ugyan véget értek, de előttünk van még a hagyományos évadzáró futam, idén immáron tizenharmadik alkalommal a Mikulás Rallye.

Mindig is az a cél vezérelt minket hogy a Mikulás Rallye minden rallyet szerető és művelő és néző részére egyaránt élvezetes csemegét nyújtson!

Élmény legyen azoknak, akik részt vesznek rajta, mert izgalmas, az országos rallyebajnokság futamaihoz hasonló pályákon, de színvonalas körülmények között, tét nélkül száguldhatnak akár WRC-vel is!

Élmény legyen azoknak, akik még az utolsó OB futam után kilátogatnak a rallye pálya szélére, hogy részesei lehessenek annak az ünnepnek, melyet a rallyesport népes tábora tart Veszprém határában évről évre egy hideg decemberi napon!

Idén is azért dolgozunk, hogy a Mikulás Rallye továbbra is betöltse azt a szerepet, amiért annak idején életre hívtuk. Nevezetesen azt, hogy egy utánozhatatlan, egyedi hangulatú, hatalmas évadzáró buli legyen, ahol a hosszú téli álom előtt még utoljára mindenki megkergetheti a "harcedzett paripáját".

Kívánjuk, hogy az idei Mikulás Rallye és a bajnoki évad emlékei kitartást és erőt jelentsenek addig, míg márciusban eljön az új évad nyitánya és újra találkozhatunk a VII. START AUTÓ Rallye-n.

Addig is gratulálunk minden idén bajnokságot nyert versenyzőnek!

A 13.Mikulás Rallye indulóinak sikeres versenyzést a szurkolóknak látványos és izgalmas versenyt kívánunk:

Laroco MSC

Fri