Egymás ellen Loeb, Hirvonen és Kubica?

Október 28.
Francia pletykák szerint Sebastien Loeb, Mikko Hirvonen és a Forma 1 lengyel sztárja, Robert Kubica is rajthoz áll a Francia Aszfaltbajnokság idei záró futamán.

A francia beton pontvadászat szezonzáró versenye a Rallye Du Var évről évre vendégül lát illusztris vendégeket, Sebastien Loeb tavaly feleségét autóztatta meg egy Szuper 1,6-os Citroen C2-essel. Francia pletykák szerint Loeb idén is tiszteletét teszi a versenyen, ezúttal azonban már komolyabban veszi a versenyt, egy C4 WRC-t mutat be hazai közönségének. Szüksége is lesz a lóerőkre, meg nem erősített hírek szerint Mikko Hirvonen személyében izgalmas játszótársat kap a versenyre. Mikko Loeb-höz hasonlóan WRC-vel élvezkedik és erre készül a Forma 1 lengyel sztárja, Robert Kubica is.

Kubicáról mindenki tudja, hogy a szíve a rali felé húzza, nemrég meg is vásárolta magának Jan Kopecky egykori Skoda Fabia WRC-jét, de hivatalosan még egy kilométert sem tett meg vele, meglehet most jött el az ideje.

A Rallye Du Var idén november 26-29 közt kerül megrendezésre, a Budapesttől 1300 kilométerre, a Földközi tenger partján fekvő Sainte-Maxime városában.

Fri