Ötleteket vár az RSB

Október 21.
A jövő évi szabályrendszer kidolgozásához várja az ötleket az RSB, háromfős sportszakmai küldöttséget kap a 26 fős magyar mezőny a Waldviertel Rallyn, derül ki az RSB legújabb közleményéből

9. számú RSB közlemény (PDF)

Kedves Versenyzőink!
A Magyar Nemzeti Autósport Szövetség Rallye Bizottsága ezúton köszöni meg a Versenyzők, Csapatok, Egyesületek, Sponzorok, Sportbírók, Médiások és a Nézők áldozatos munkáját, mellyel az egyre nehezedő körülmények ellenére részt vettek a 2009. évi Rallye Bajnokságokban, segítették a futamok lebonyolítását, népszerűsítését.

A Rallye Bizottság a 2010. évi RVSZ kidolgozása során idén is szem előtt tartja a rallyesportban résztvevők igényeit, ezért azzal a kéréssel fordul hozzátok, hogy szabálymódosító javaslataitokat, ötleteiteket küldjétek meg írásos formában 2009. 11. 03-ig a rallye titkárnak a rtitkar@mnasz.hu e-mail címre.

Építő javaslataitokkal így hozzájárultok egy mindenki számára elfogadható szabályrendszer létrehozásában. A beérkező anyagokat előre is köszönjük!

Igen népes számú nevezés érkezett a Waldviertel Rallye rendezőihez, melyek közt26 magyar páros nevét olvashatjuk. A Rallye Bizottság úgy döntött, hogy a magyar különítmény versenyzését segítendő, három fős sportszakmai gárdát delegál a versenyre. Általános kérdésekben Kassai András (30/696-03-54), technikai tárgyú kérdésekben Kasza Péter (30/931-28-92), versenyzői öszzekötőként pedig Koch Gábor (30/324-19-65) fog a magyar indulók rendelkezésére állni a futamon.

Balesetmentes és sikerekben gazdag versenyzést kívánunk!

Sportbaráti üdvözlettel:
Dudás Gy. Kokó sk.
RSB vezető
Budapest, 2009. 10. 21.